Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Για βραβείο Νόμπελ πάει ο Ηγέτης Αντώνης Αρχηγός

Τέρμα και τελείωσε. Ο Ηγέτης Αντώνης Οικονομολόγος χτυπάει από χθες Νόμπελ. Τρία τρία τα χτυπάει δηλαδή. Τσιγκουνιές θα κάνουμε; Θα πάρει και το Νόμπελ Σωτηρίας γιατί κατάφερε να δώσει στην οικονομική Σωτηρία της Ελλάδας, ένα μεταφυσικό χαρακτήρα. Οι Σωτηρίες του Αντώνη αποτελούν τον χαμένο κρίκο στην αλυσίδα της Λύτρωσης της Ελλάδας. Αυτήν που έσπασε ο Γιωργάκης, ο μόνος υπεύθυνος για την κατάρρευση της εθνικής οικονομίας. Γνωστής και ως Καραμανλική οικονομία, της πρώτης χρυσής πενταετίας του πρώην καταλληλότερου στις τυρόπιτες και τα παϊδάκια.
Όλοι οι σύμβουλοι του Γιωργάκη πάνε για βρούβες και χοχλιούς μπουμπουριστούς. Κανένας στον πλανήτη δεν είχε αντιληφθεί την τολμηρή σκέψη του Αντώνη. Κουφάλες του Χάρβαρντ, του Γέηλ και της Οξφορδίας …. τελειώσατε. ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ! Σας το λέω δις, γιατί εκτός από κουφάλες είστε και κουφοί!...!.
Σύντομα θα τρέχετε όλοι σας στον Αντώνη για να πάρετε αυτόγραφο, «κάτι» από την λάμψη του και «σκύλο» από τη μεγαλοφυΐα του! Πόσο "πτωχοί" είστε μπροστά στον Ηγέτη!...! Πατά και βγαίνουν γαλάζια τριαντάφυλλα! Μιλά και μυρίζει "Σανέλ Νούμερο 7" στην ατμόσφαιρα! Και πού είσαστε; Κάντε υπομονή γιατί όταν θα αρχίσει να ξεδιπλώνει το πραγματικό μεγαλείο του Προέδρου, τότε δεν θα ξέρετε που να κρυφτείτε, από το φως και την λάμψη που θα εκπέμπει μέχρι την στρατόσφαιρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :