Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Βρε τί έκαμε ο Paul το χταπόδι, στην Μέρκελ!....!

Καλημέρα Πατριώτες.!!!!
Τα είδατε πιστεύω χθες!!!
Είδατε τι έπαθε η αντιπαθέστατη κυρία Μerkel??
Τα είχε ετοιμάσει όλα από την ημέρα που αποφάσισε να μας δώσει τα δανεικά με ιδιοτελείς σκοπούς .Δεν υπολόγισε όμως ένα σημαντικό παράγοντα ..ίσως τον πιο σημαντικό….
Είχε ξεχάσει εκεί στο ενυδρείο του Οmperxaouzen το φοβερό χταπόδι ( τον Paul) που της άλλαξε τα σχέδια .Και όταν προχθές ο Paul επέλεξε για το μεσημεριανό του το μεσογειακό ισπανικό πιάτο , και όχι βέβαια τις ανοστιες που πήγε να του σερβίρει η αντιπαθέστατη κα Μerkel , πάγωσαν τα πάντα…. Το ταξίδι της καγκελαρίου στο Durham της νοτίου Αφρικής….ακυρώθηκε….
Για φανταστείτε ένα τόσο προετοιμασμένο σχέδιο να ναυαγήσει από ένα ........

......... μαλάκιο μετά βεβαιότητας προερχόμενο από τα ζεστά νερά της μεσογείου..
Ξεσηκωθείτε λοιπόν πατριώτες να πανηγυρίσουμε την ανατροπή του ύπουλου σχεδίου της αντιπαθέστατης frau Merkel εις βάρος της χώρας μας….Όπως είπε χθες ο πρόεδρος Αντώνης που είχε προβλέψει ότι ο Paul θα δικαιωνόταν το βράδυ , έχουμε άλλο σχέδιο σωτηρίας της πατρίδας χωρίς τα λεφτά των κουτόφραγκων και θα το εφαρμόσουμε μόλις γίνουμε κυβέρνηση …
Μέχρι τότε??? Ανατεθεί στην ηγετική ομάδα του κόμματος μας (Χρύσανθο ..κλπ) η άμεση μεταφορά του Paul στο ενυδρείο της Ρηγιλλης.Απο εκεί είναι βέβαιο ότι το μαλάκιο θα επιλέγει καθημερινά για μεσημεριανό την γνωστή χωριάτικη σαλάτα με λάδι από την Καλαμάτα και έτσι τα ποσοστά του κόμματος μας θα εκτιναχτούν σε νούμερα άνω του 10% !!!!
Υπομονή λοιπόν πατριώτες έρχεται ο Paul το μαλάκιο για να πάει σπίτι του το ΠΑΣΟΚ , τα δεκανίκια του (ή πατερίτσες) και όλοι όσοι επιβουλεύονται την πατρίδα
Το σχέδιο τους αποκαλυφθεί….
ΖΗΤΩ Ο PAUL!!!
ZHTΩ Η ΝΕΑ POL.AN.!!!!
Ο Αναλυτής
P.S
Άραγε ο Paul ξέρει να παίζει βουβουζελα ???.Αυτό είναι κάτι αναγκαίο για τα ηγετικά στελέχη του κόμματος μας !!!Δεν ανησυχώ τελικά γιατί είναι κάτι που θα του το μάθουν ο Χρυσανθος,ο Αντώνης ,ο Δημήτρης αλλά και η Κατερίνα με την Φωτεινή που συμπληρώνουν την ηγετική ομάδα του κόμματος μας….
ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΡΟΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΝΤ!!!!!
ΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ..!!!!
ΝΕΑ (ΠΟΛΑΝ) POL.AN

Δεν υπάρχουν σχόλια :