Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Η σωτηρία του Αντώνη ... Πολύ κοκό αλλά από αυγό τίποτα....ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΟ !

Κωμωδία ο Σαμαράς στο Ζάππειο !
Τελικα και η τελευταια μου αμφιβολια λυθηκε : στο Δημοτικό λέγαμε "Σκεφτομαι και Γράφω", αλλά για το Σαμαρά ισχύει μόνο το "Γράφω", καθώς η σημερινή πολυπόθητη....ομιλία του για την έξοδο της χώρας από την κρίση είναι στην κυριολεξία φαιδρή.
Οι ίδιες θεωρητικές αμπελοφιλοσοφίες, ευχολόγια της πλάκας και πάλι αδυναμία του Σαμαρά να βάλει τη γροθιά στο στομάχι και να σπάσει αυγά με κατεστημένες αντιλήψεις και συμφέροντα.
Απλά ο άνθρωπος είναι για κλάμματα, πολύ λίγος.
"Να περικοπεί η σπατάλη όπου υπάρχει"......
ΠΩ ΠΩ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ...ΣΩΠΑ! Πήγες στο Χάρβαρντ για να το σκεφτείς αυτό; Βλέπω ότι ανακοινώθηκε ένα ακόμα βαθυστόχαστο και άκρως πρακτικό σχέδιο για την οικονομία.......μόνο να γελάσει μπορεί κανείς διαβάζοντας τις "προτάσεις" της ΝΔ!
"Δεν χρειάζονται άλλα περιοριστικά μέτρα. Χρειάζονται αντισταθμιστικά μέτρα, τα οποία θα ........

........ εξουδετερώνουν την ύφεση. Το αθροιστικό αποτέλεσμα των αντισταθμιστικών αυτών μέτρων σε συνδυασμό με αναπτυξιακές πρωτοβουλίες θα δημιουργήσουν έναν ενάρετο οικονομικό κύκλο ανάπτυξης σε αντίθεση με τον φαύλο κύκλο που βρίσκεται σε εξέλιξη στη χώρα μας, ενώ, παράλληλα, θα απαλύνουν τις κοινωνικά ασθενέστερες ομάδες από το δυσβάστακτο κόστος της προσαρμογής"

Αντωνάκη φοβερέ και τρομερέ οικονομολογε, τωρα κατάλαβα ΑΠΟΛΥΤΑ!!!! Πως και δεν τοχα αντιληφθεί τόσο καιρο; Ηταν τοσο ευκολο και τοσο απλό. Καθαρό γαργαρο και διαυγές όπως το νερό της Πανω Ραχούλας......

Οπως ήταν αναμενώμενο ο Αντωνάκης έδειξε όλο το λαικίστικο και αποκρουστικό πρόσωπό του. Μίλησε για μετατάξεις στο Δημόσιο αφού ΤΩΡΑ δε μπορούν να γίνουν προσλήψεις, αλλά δεν τόλμησε να αναφέρει ξεκάθαρα τη θέση του για την οριστική και μόνιμη συρρίκνωση του δημοσίου τομέα. Δηλαδή όταν εάν βγούμε από το Μνημόνιο, ο αντωνάκης θα ξαναγεμίσει το κράτος με Αγρογές;
Για την ευελιξία στις εργασιακές σχέσεις ΚΙΧ δεν είπε ο Αντωνάκης. Βλέπετε εκεί που χρειάζεται να σπάσεις αυγά η Νέα Δημοκρατία εμφανίζει το γνωστό λαικίστικο, φαιδρό, παλαιοκομματικό πρόσωπό της.

"Ειδικά για τις μεγάλες επενδύσεις προτείνουμε να υπάγονται απευθείας στο Γραφείο του Πρωθυπουργού" είπε ο Αντωνάκης, αλλά να τον ενημερώσω ότι αυτό ΗΔΗ γίνεται και η μεγάλη επένδυση στον Αστακό έγινε με άμεση έγκριση από το γραφείο του Παπανδρέου. Αιντε αντωνάκη να ενημερώνεσαι π΄ρωτα πριν πετάξεις τις γνωστές μπουρδολογίες σου.

"Η άμεση καταπολέμηση του παραεμπορίου που σκοτώνει το Εμπόριο. Χρειάζεται αληθινός «Πόλεμος» κατά της μάστιγας αυτής, που έχει λάβει πρωτοφανείς διαστάσεις"..........πραγματικά προτάσεις που δίνουν άμεσες λύσεις....

Και οι γνωστές θεωρητικές κορώνες για αξιοοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας, οι οποιες όμως έχουν προοπτκή απόδοσης τουλάχιστον 7 με 8 χρόνια.

Τελικά την εναλλακτική πρόταση του Σαμαρά για το πώς η Ελλάδα θα υφίστατο σήμερα και πως δε θα ήμασταν ήδη σε χρωκοπία, εάν δεν ψηφιζόταν το Μνημόνιο, δεν την ακούσαμε ούτε και τώρα !
Η Νέα Δημοκρατία πιστοποίησε σήμερα ότι πραγματικά δεν είχε και δεν έχει καμία ενναλακτική διέξοδο η οποία θα αντικαθιστούσε το Μνημόνιο και το ΟΧΟ που είπε ήταν καθαρά για ψηφοθηρικούς αντιπολιτευτικούς λόγους.
Πολύ κοκό αλλά από αυγό τίποτα....ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΟ !
/ / P.G. / /

Δεν υπάρχουν σχόλια :