Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Ποιοί βρίσκονται πίσω από την επίθεση στον Χατζηδάκη;


ATHENS, GREECE - DECEMBER 15: Police clash with austerity protesters December 15, 2010 in Athens, Greece. Violence erupted after approximately 20, 000 protestors marched to parliament during a 24-hour general strike over labor reforms. Protestors reportedly clashed with riot police throughout Athens, buring cars and throwing gasoline bombs (Photo by Milos Bicanski/Getty Images)Τη στιγμή που η Νέα ΝΔ είναι επικεντρωμένη σε θεωρίες συνωμοσίας είναι φανερό ότι αυτή η στάση απλά τη βολεύει.
Γιατί πληθαίνουν οι φήμες για το πολιτικό ποιόν των ανθρώπων που χτύπησαν τον Χατζηδάκη. Άνθρωποι που ούτε ακροαριστεροί ήταν, ούτε αναρχοαυτόνομοι.
Αντίθετα κατατάσσονται σε αυτό το υπόστρωμα της Δεξιάς που θεωρούν τον Φιλελευθερισμό, τον Βενιζελισμό και τον Μητσοτακισμό εχθρούς της «κοινωνίας».
Εννοείται της κοινωνίας των βολεμένων και διεφθαρμένων κεκτημένων! Που ζει εις βάρος του συνόλου και υπέρ του  .........
.................
κομματισμού που κατατρώει τις αξίες και τις αρχές της χώρας…..
Όλοι ξέρουμε ποιοί ακριβώς υποθάλπουν τέτοιες συμπεριφορές εναντίον φιλελεύθερων πολιτών το τελευταίο διάστημα. Και αυτοί βρίσκονται ακριβώς δίπλα στον Σαμαρά. Στις κακές παρέες του. Που προσπαθούν απεγνωσμένα να αποδείξουν ότι ο Μητσοτακισμός ανήκει στην ...... "καρκινωματική πτέρυγα της ελληνικής πολιτικής". Εκεί πρέπει να ψάξει ο Χατζηδάκης. Και όχι εκεί που έντεχνα τον … οδηγούν ….. Στους αναρχοαυτόνομους που δεν βρίσκονταν κανένας από δαύτους κοντά του την στιγμή της επίθεσης!

Δεν υπάρχουν σχόλια :