Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Ζωγραφίζει η Έλσα!

Η Έλσα Παπαδημητρίου είναι τελικά μεγάλη λάτρης της τέχνης! Συμμετέχει ενεργά η ίδια στην καλλιτεχνική παραγωγή της χώρας. Την εμπνέει μάλιστα η Βουλή. Μιλά ο βουλευτής και της κατεβαίνει ο σουρεαλισμός. Τρέμε Νταλί, τρέμε Πικάσο, τρέμετε κυβιστές!
Έτσι μάλιστα και μιλάνε για Προϋπολογισμό, οι καλλιτεχνικές ιδέες κατεβαίνουν σα βροχή. Γιατί όταν μιλάνε για «πράσινες ενέργειες» π.χ. τότε μιλάμε για πολλά χιόνια! Δεν μπορεί να πάρει τα χέρια της η καλλιτέχνιδα.
Καλύτερα θα μου πείτε που ζωγραφίζει γιατί κάποιοι άλλοι ..................
.....................
τρώνε μπισκοτάκια, ράβουν, γράφουν σαχλοποιήματα ή το χειρότερο μιλάνε από το βήμα της Βουλής και δε λένε τίποτα για να κατέβουν ιδέες στους καλλιτέχνες της Βουλής!
Επίκειται μάλιστα έκθεση ζωγραφικής με έργα πολιτικών, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι εμπνευσμένα στα έδρανα της Βουλής. Άλλος εμπνέεται από οικονομία και άλλος από εναλλακτικές μορφές ενέργειας. Έχουν και οι βουλευτές τα κίνητρά τους.
Τελικά το βουλευτιλίκι είναι πολύ εποικοδομητικό και βοηθά τον ελληνικό μας πολιτισμό. Πού ξέρετε μπορεί να βγει κάτι καλό από τους καλλιτέχνες του Κοινοβουλίου και να τους γράψει η ιστορία. Δηλαδή οι άλλες ήταν καλύτερες; … 

Δεν υπάρχουν σχόλια :