Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

ΣΟΚ! Τα WikiLeaks αποκαλύπτουν! Δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης

Αυτό φοβόταν ο Άγιος Βασίλης και δε βγήκε φέτος!
Σύμφωνα με απόρρητα και διαβαθμισμένα έγγραφα που θα αποκαλύψει τις επόμενες ημέρες ο Ασάνζ, μεγάλο στραπάτσο έχουν να φάνε τα παιδάκια. Άδικα το στέλνουν το γράμμα! Πράκτορες του FBI, που εργάζονται σε απόρρητο σταθμό υψίστης ασφαλείας του Βόρειου Πόλου, διαβεβαιώνουν τη CIA και το Λευκό Οίκο ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης, ούτε ποτέ υπήρξε.
Σύμφωνα με μαρτυρίες ξωτικών, που αποσπάστηκαν έπειτα από σκληρά βασανιστήρια και κάθε ...................
.........................
είδους εξορκισμούς, ο Άγιος Βασίλης ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε για τα παιδάκια και τα δώρα τους. Αντίθετα τα ξωτικά είναι αυτά που φροντίζουν για όλα τα παιδάκια του κόσμου και ο Άγιος Βασίλης παίρνει τη δόξα, τη λόξα και τη χάρη.
Έπειτα από αυτές τις αξιόπιστες μαρτυρίες, οι σκληρά εργαζόμενοι πράκτορες, όφειλαν να ενημερώσουν τους χειριστές τους και αυτοί με τη σειρά τους το FBI και τη CIA … για περεταίρω επεξεργασία και διαβάθμιση των άκρως απόρρητων πληροφοριών, που αλλάζουν τον ρου της ιστορίας. 
Ελέγχεται επίσης η αξιοπιστία των ξωτικών, γιατί μπορεί να είναι κακοπροαίρετα, τόσο κακομούτσουνα που είναι! Πάντως σύμφωνα με την αξιόπιστη εφημερίδα «Traffic του Βοριά και ΣΟΚ του Νοτιά», ο Άγιος Βασίλης περιέργως εξαφανίστηκε και δεν βγάζει άχνα. Άρα δεν υπάρχει και οι χειριστές προτείνουν αναβολή της Πρωτοχρονιάς μέχρι τελικής αποδείξεως της αγιοβασιλιάτικης απάτης και μετονομασία του Santa Claus σε Santa Xoticaus.

Δεν υπάρχουν σχόλια :