Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Ο Γ. Καρατζαφέρης δείχνει τον αρχηγό ΝΔ για την εποχή «ΠΟΛ.ΑΝ.»...

Φουντώνει ο «Εμφύλιος» στην Κεντροδεξιά, ύστερα από τις αναφορές του Γιώργου Καρατζαφέρη σε πιθανό χρηματισμό από τη Siemens της «Πολιτικής Άνοιξης», του κόμματος που ηγείτο ο σημερινός πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.
Μιλώντας στους ρ/σ «Αθήνα 9.84» και «Flash», ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έριξε βόμβες για την υπόθεση με τις μίζες της γερμανικής εταιρείας, μιλώντας για «δώρο που δόθηκε σε κεντροδεξιό κόμμα που δεν είναι πια στη Βουλή», ενώ πρόσθεσε ότι «ο κ. Σαμαράς αναφέρεται μέσα στις... λίστες της Siemens. Από εκεί και πέρα η οποιαδήποτε δικαιολογία δική του, δεκτή» και συνέχισε ο κ. Καρατζαφέρης, «ότι ενδιαφερόταν για κάποιον συγγενή του, ο οποίος ήταν στέλεχος της Siemens να προωθηθεί, γιατί ήθελε μια καλύτερη θέση. Αλλά υπάρχει η λίστα των δώρων του κ. Χριστοφοράκου, που χωρίζεται σε κάποιες κατηγορίες. Η υψηλότερη κατηγορία είναι αυτό που λέει *150 ευρώ σε ποτά*. Αυτό. λοιπόν, πηγαίνει σε υπουργούς.
Και υπάρχει και μια άλλη κατηγορία με αρχικά *SP* -μου φαίνεται, δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό- που πηγαίνει για υψηλότατα πρόσωπα επιπέδου κ. Αγγελοπούλου, επιπέδου εκδοτών, στα οποία μέσα σε αυτό το επίπεδο του δώρου, αναφέρεται και ο κ. Σαμαράς. Ο κ. Σαμαράς είχε σχέσεις. Τώρα, το τι είδους σχέσεις μπορεί να είχε, εάν είναι αλήθεια αυτά τα οποία λέει ο κ. Μητσοτάκης ότι με κεφάλαια της Siemens έγινε η ανατροπή του 1993, αυτά δεν έχουν επιβεβαιωθεί και δεν έχουν τύχη και κάποιας διερεύνησης. Δεν μπορώ να πω τίποτα», κατέληξε ο κ. Καρατζαφέρης.

//Του Γιώργου Π. Γάκη - «Νίκη», Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010//

Δείτε την επίμαχη συνέντευξη του Γ. Καρατζαφέρη εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :