Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Με δική του απαίτηση πάει ο Κιλτίδης στην Εξεταστική για το Βατοπαίδι

Για δεύτερη φορά ο Κώστας Κιλτίδης προβαίνει στην ίδια ηρωϊκή πράξη και αποδεικνύει ότι δεν μασάει ούτε από εξεταστικές επιτροπές, ούτε και από ανακρίτριες της τελευταίας στιγμής, διότι πολύ απλά είναι καθαρός όπως και άλλοι παράγοντες που αδίκως βρέθηκαν μπλεγμένοι σε αυτή τη βρώμικη υπόθεση της εξεταστικής επιτροπής για το Βατοπέδι! Στέλνει από μόνος του επιστολή προς τον Πρόεδρο της εξεταστικής επιτροπής, με την οποία του ζητάει να πάει και να δώσει διευκρινήσεις για όλα εκείνα τα ζητήματα που η ανακρίτρια αποφάσισε την τελευταία στιγμή πώς ίσως μπορεί και να τον θίγουν. Ενοχλημένος από το γελοίον της όλης καταστάσεως, ζητά από μόνος του να πάει και να ξεκαθαρίσει το τοπίο, όπως ακριβώς είχε κάνει και την πρώτη φορά στην πρώτη εξεταστική. Ο κος Κιλτίδης αναμένεται να εισέλθει στην αίθουσα στις 18:00. Παρακάτω θα δείτε και την επιστολή του προς τον πρόεδρο της εξεταστικής επιτροπής, αλλά και το δελτίο τύπου με το οποίο γνωστοποιεί σε εφημερίδες και κανάλια τις προθέσεις του.
ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΚΙΛΤΙΔΗΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΚΙΛΚΙΣ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Πολιτικό Γραφείο 21ης Ιουνίου 199
Τηλ. 23410 20-732   fax 23410 20-738
T.Κ.61100
e-mail kiltidis@otenet.gr 
Κιλκίς  1-6-2010                                                                      
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ 
Ο βουλευτής Ν. Κιλκίς Κωνσταντίνος Κιλτίδης, μόλις πληροφορήθηκε για το έγγραφο που εστάλη από την ανακρίτρια στην εξεταστική επιτροπή για την υπόθεση της Ι.Μ.Βατοπεδίου, ζήτησε να παραβρεθεί αύριο 2-6-2010 και να ενημερώσει την επιτροπή, ξεκαθαρίζοντας οποιαδήποτε πτυχή του ζητηθεί ώστε να διαλυθεί κάθε είδος υπονοούμενου και κάθε ίχνος αμφισβήτησης. 

                                               Από το Γραφείο Τύπου


ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ

Κων/νος  Κιλτίδης
Βουλευτής Ν. Κιλκίς
Προς
Πρόεδρο Εξεταστικής  Επιτροπής
Κ. Εμμανουήλ Μπεντενιώτη

Έλαβα γνώση, σήμερα,  για  έγγραφο από την ανακρίτρια της  υπόθεσης της ΙΜ Βατοπαιδίου  που διαβιβάστηκε στην επιτροπή σας, ημέρα αναμονής της ολοκλήρωσης των εργασιών της εξεταστικής επιτροπής.
Καθ' όλη τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής ήμουνα στη διάθεσή σας, παρ' ότι δεν εκλήθην μέχρι σήμερα.
Μετά την τηλεφωνική μας επικοινωνία, σας ζητώ και  εγγράφως να παραβρεθώ ενώπιόν σας και ενώπιον των μελών της εξεταστικής επιτροπής για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστεί.

Με τιμή 
Κων/νος Κιλτίδης
Βουλευτής Ν. Κιλκίς

Δεν υπάρχουν σχόλια :