Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Καμία σχέση ο Βουλγαράκης με τις offshore που του καταλόγιζαν τα ΜΜΕ.

Η εξακρίβωση της αλήθειας δυστυχώς απαιτεί διασταύρωση των διαφόρων ψεμάτων που παρατίθενται. Και αυτό απαιτεί χρόνο και κόπο. Εν τω μεταξύ οι διάφοροι προπαγανδιστές και τυχοδιώκτες της ενημέρωσης μπορούν να κανιβαλίζουν εις βάρος του θιγόμενου. Όπως φαίνεται και από τα έγγραφα που δημοσιεύθηκαν στο «Δεξί Εξτρέμ» ο Γιώργος Βουλγαράκης δεν είχε καμιά σχέση με τις offshore που τον αναμίγνυαν τα ΜΜΕ αλλά και η τεκμηρίωση του Μιχάλη Καρχιμάκη.
Ο Βουλγαράκης αρνούνταν οποιαδήποτε ανάμιξη με τις εταριρείες Lentmar, Elpico Trustees LTD και την Elpico Nominees LTD. Τα ΜΜΕ όμως με κραυγές σκέπαζαν την άρνηση του Βουλγαράκη και έπαιξαν το παιχνίδι «πυρ ομαδόν» κατά του πρώην υπουργού αλλά και κατά της κυβέρνησης Καραμανλή. Τα ΜΜΕ μάλιστα θεωρούσαν αυτονόητη την φασιστική αρχή της συλλογικής ευθύνης. «Εφόσον ο υπουργός έχει offshore, ο πρωθυπουργός έχει πολιτική ευθύνη». Καπάκι οι σάτυροι Λάκης, Μάκης, Θέμος, «επιβεβαίωναν» το «αληθές» της ειδησεογραφικής ανθρωποφαγίας . Η δικτατορία των ελληνικών ΜΜΕ σε όλο της το μεγαλείο.
Για την πληρότητα της ανάρτησης να προσθέσουμε, την εδώ και διετίας παραδοχή του Γ. Βουλγαράκη... ότι δηλ. όντως μια offshore εταιρία, άνηκε στον πεθερά του Βουλγαράκη και υπήρχε στην ιδιοκτησία της ένα ακίνητο. Κάποια στιγμή αποφάσισε να μεταβιβάσει το ακίνητο στη σύζυγο του Βουλγαράκη, ο οποίος επειδή δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με offshore ίδρυσε μια ελληνική ΕΠΕ, στην οποία μεταβιβάστηκε το ακίνητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :