Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Πολύ θράσος και αλαζονεία από τους «μυστικοσυμβούλους» του αρχηγού Αντώνη

Αντί να προχωρήσουν οι ένοικοι της Ρηγίλλης σε αυτοκριτική για την αποτυχία της οικονομικής πολιτικής τα 5,5 χρόνια της «νέας διακυβέρνησης» ζητάνε και τα ρέστα.
Κάθε μέρα που περνά το πρόβλημα της αντιπολιτευτικής αλαζονείας μεγεθύνεται στο νεοκλασικό. Αυτά φέρνει η πολιτική ανωριμότητα και το θράσος της ακόρεστης δίψας για εξουσία. Η στάση των πρώην πολανιτών αλλά και πολλών λαϊκών δεξιών, πραγματικά προβληματίζει όλους τους Έλληνες. Να γιατί απαιτείται η αυτοκριτική και η απόδοση ευθυνών για τις τεράστιες αποτυχίες της προηγούμενης κυβέρνησης.
Σίγουρα ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε η ΝΔ δεν προήλθαν από παρθενογένεση. Και τα δύο κόμματα έχουν μερίδιο ευθυνών για την σημερινή κατάσταση. Όταν όμως γίνεται συνειδητή προσπάθεια να απεμπλακεί η Νέα Δημοκρατία τότε η εξωφρενική έπαρση αγγίζει τα όρια της προσβλητικής αναίδειας.
«Για το προχθές φταίει μόνο το ΠΑΣΟΚ. Για το χθες σίγουρα δεν φταίει ο Καραμανλής και η ΝΔ. Όσο για το σήμερα; Ευθύνεται αποκλειστικά ο Παπανδρέου. Μέσα σε τρεις μήνες «έκαψε» τον δεξιό Παράδεισο που παρέδωσε στο ΠΑΣΟΚ η κυβέρνηση Καραμανλή! Τι να πούμε; Άβυσσος…»
Έχουμε ξεφύγει τελείως ή μήπως η αντιπολίτευση ξεπέρασε τα όριά της; Που οδηγεί άραγε η προσπάθεια να αθωωθεί πλήρως η οικονομική πολιτική του Καραμανλή του πρεσβύτερου και να συκοφαντηθεί μόνο το ΠΑΣΟΚ; Εντάξει υπάρχουν δεσμεύσεις της νέας Ρηγίλλης απέναντι στους μηχανισμούς του κόμματος και το επιτελείο του πρώην Μαξίμου. Αλλά…. μόνον ως ύβρις θα μπορούσαν να θεωρηθούν οι σημαίες του πολέμου και οι θρασύτατες αντιδράσεις των στελεχών της Νέας Άνοιξης.Βρισκόμαστε σε οικονομική κρίση κύριοι και το κόμμα σας έχει τις ευθύνες του!

Δεν υπάρχουν σχόλια :