Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Αυτός είναι φασισμός. Κυκλάκια, συκοφαντίες και ανεπιθύμητοι!

Αυτός υποστήριξε τη Ντόρα!
Η παραπάνω φωτογραφία κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο για να επιτεθούν κάποιοι από το σύστημα Σαμαρά στον υποψήφιο για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκο.
Δεν μας ενδιαφέρουν τα υπονοούμενα των άρθρων, όσο οι φασιστοειδείς μέθοδοι της στοχοποίησης των νεοδημοκρατών που στήριξαν Ντόρα Μπακογιάννη στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ. Ούτε η «Χρυσή Αυγή» δεν συμπεριφέρεται έτσι! Αυτοί ξεπέρασαν και την ακροδεξιά σε παρακολουθήσεις, καταδιώξεις, ύβρεις και συκοφαντίες. Δεν στοχεύουν στην προσέλκυση κλικ. Πραγματικά νομίζουν ότι έτσι βοηθούν στην επικράτηση της θολής νεοδεξιάς κουλτούρας και στην απόλυτη σαμαροποίηση της Ρηγίλλης.
Η στοχοποίηση αυτή θυμίζει άλλες εποχές. Σκοτεινές. Όλοι ευχόμαστε, ποτέ ξανά μην επιστρέψουν τόσο άσχημα φορτισμένες εποχές. Κυκλάκια, παρακολουθήσεις, ανεπιθύμητοι και εξόριστοι. Στους κατασκότεινους διαδρόμους της Νέας Ρηγίλλης τέτοιες μανιοκαταθλιπτικές μέθοδοι καταδίωξης φαντάζουν «δημοκρατικές»! Τόσο χαμηλά έχουν πέσει. Γι’ αυτό και πέφτουν όλο και χαμηλότερα στις δημοσκοπήσεις. Έχουν τρομάξει τους πολίτες με τις βλακώδεις μεθοδεύσεις τους και τις αστείες «ανάσες τους». Γελά ο κόσμος και αυτοί νομίζουν ότι «νίκησαν»!...! Νομίζουν ότι επιτέλους «η γη δεν γυρίζει»!...!
Ιερές εξετάσεις δεν περνούν. Τα αρχηγοκεντρικά κόμματα έκλεισαν τον κύκλο τους! Ανήκουν στο παρελθόν, όπου ανήκουν και οι εκφραστές τους. Με τέτοιες μεθοδεύσεις η Νέα Δημοκρατία οδεύει σε ακόμα μεγαλύτερη ήττα από τις πρόσφατες εθνικές εκλογές. Οι οπαδοί των παιγνίων και οι σαμαρολάγνοι, οι οποίοι έχουν καταληφθεί από το «πνεύμα του αρχηγού Αντώνη» δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι έτσι περιχαρακώνουν τη ΝΔ και την οδηγούν στη συντριβή. Τυφλωμένοι από τα προσωπικά τους πάθη και μίση δεν βοηθούν καθόλου στην επιστροφή της ΝΔ στην εξουσία. Την κρατάνε καθηλωμένη στους κύκλους της λαϊκής δεξιάς και της Πολιτικής Άνοιξης.
Τελικά τι πιστεύουν; Χρειάζονται το κέντρο και την κεντροδεξιά για να κυβερνήσει η ΝΔ ή μήπως θα φτάσουν ακόμα πιο άκρα δεξιά κινούμενοι από ανόητο αντιμητσοτακισμό και προσωπική εμπάθεια κατά της Ντόρας Μπακογιάννη;

Δεν υπάρχουν σχόλια :