Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Τι τραβάνε, αυτές οι χρυσανθένιες σφουγγαρίστρες, της Ρηγίλλης?

Έχουν βάλει σκοπό, οι χρυσανθένιες (εκ του Χρύσανθου) σφουγγαρίστρες, να επιβάλλουν στο εσωτερικό της ΝΔ το «δίκαιο της ΠΟΛΑΝ». Σε ακόμα μία γκάφα εξελίχθηκε η προσπάθεια των σφουγγοκωλάριων, να αποτρέψουν το ραντεβού της Ντόρας με τον πρόεδρο Αναστασιάδη. Ο πρόεδρος τους έκαμε τη μούρη … κιμά!
Είναι «εκπληκτικοί» οι «κύριοι με τα σφουγγάρια» της Ρηγίλλης. Αυτοί έχουν καταθλιπτική ψύχωση με τη Ντόρα. Θα ήταν καλό να επισκεφτούν κανά ψυχίατρο! Τους ταιριάζει ο καναπές της ψυχανάλυσης. Τον γνωρίζουν εξάλλου από πρώτο χέρι. Οι Λαζαρίδηδες απαιτούν να καταθέτει στη Ρηγίλλης η Ντόρα τις δραστηριότητές της και τις σκέψεις της για να λαμβάνουν έγκριση. Εφόσον εγκρίνονται βάσει της νέας ανοιξιάτικης νομιμοφροσύνης, τότε μόνο θα επιτρέπεται να προχωρά σε plan b! Δηλαδή να κάνει τις δηλώσεις της και να πραγματοποιεί τις επαφές της και τις επισκέψεις της!
Όλη μέρα χθες διέρρεαν ότι είχαν μεγάλο πρόβλημα με τη Ντόρα. Έπεσε πανικός στα κεντρικά. Με την επίσκεψη της Ντόρας στην Κύπρο, αναστατώθηκαν ο αρχηγός Αντώνης, ο Χρύσανθος, ο "κόκκινος" Πάνος και όλα τα ...

... φερέφωνα της «Άνοιξης»! και ακόμα δεν έπιασαν οι ζέστες! «Έχουμε μεγάλο πρόβλημα με τη Ντόρα». Αντί να συσκέπτονται για τα σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος, «είχαν πρόβλημα με τη Ντόρα»! όλη μέρα συσκέπτονταν για τον τρόπο που θα «κάψουν» τις συναντήσεις της πρώην ΥΠΕΞ στην Κύπρο. Πώς να σφουγγαρίσουν την ιδιότητά της ως πρώην ΥΠΕΞ της χώρας. Τώρα ξέρει. Την επόμενη φορά που θα θελήσει να κάμει κάτι, πρέπει να περνά από τη Ρηγίλλης να λαμβάνει την έγκριση του Χρύσανθου και των φερέφωνών του!

Δεν υπάρχουν σχόλια :