Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Άδειασε κανονικά, τους παιγνιδιάρηδες της Ρηγίλλης, ο πρόεδρος Αναστασιάδης

Δύο μέρες τώρα προσπαθούν να αποδομήσουν την επίσκεψη της Ντόρας Μπακογιάννη στην Κύπρο. Μόνοι τους δημιούργησαν φήμες, μόνοι τους διέψευδαν και μόνοι τους έβγαζαν απαγορευτικά εξόδου από τη χώρα για τη Ντόρα! Σχιζοφρενική κατάσταση. Ακατανόητη. Η συμπεριφορά τους απευθύνεται σε διεστραμμένους και ψυχικά διαταραγμένους πολιτικούς εγκέφαλους. Προκαταλάμβαναν ακόμα και το ραντεβού με τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ κ. Ν. Αναστασιάδη. Δεν τους έκατσε καλά, από την αρχή, αυτή η επίσκεψη.
Η Ντόρα είχε κληθεί από την Οργάνωση Νέων Επιστημόνων ΔΗΣΥ και την Γυναικεία Οργάνωση της παράταξης για να μιλήσει σε εκδήλωση που διοργανώνεται απόψε στη Λεμεσό με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου. Επί τη ευκαιρία συναντήθηκε με πλήθος παραγόντων της Κυπριακής ηγεσίας. Χωρίς φυσικά στην Κύπρο να χρειάζεται οι εκδηλώσεις της οργάνωσης επιστημόνων να περνάνε από κεντρική έγκριση. Όπως πάνε να καθιερώσουν στη Νέα Ρηγίλλης.
Οι σφουγγαρίστρες της Ρηγίλλης και τα φερέρωνά τους προσπάθησαν να κάψουν, τουλάχιστον τη συνάντηση με τον Αναστασιάδη. Όλη μέρα χθες διέδιδαν φήμες και κατασκεύαζαν σκευωρίες, «αναγκάζοντας» τον Αναστασιάδη να διευκρινίσει ότι η Ντόρα κλήθηκε από την οργάνωση νέων επιστημόνων του ΔΗΣΥ και αυτός δεν είναι υποχρεωμένος να εγκρίνει ή να απορρίψει. Δεν μπορεί να κατανοήσει τα παίγνια της Ρηγίλλης! Τα κούφια φερέφωνα της Ρηγίλλης, έφτασαν στο σημείο να διαδίδουν ότι: «Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες από τον Κύπρο, η συνάντηση Αναστασιάδη – Μπακογιάννη ενδέχεται τελικά να μην πραγματοποιηθεί»
Τελικά η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με όλες τις τιμές. Ο πρόεδρος Αναστασιάδης στάθηκε στο ύψος του, δεν υπέκυψε στις πιέσεις ανόητων και καταθλιπτικών στελεχών της ΠΟΛΑΝ και άδειασε κανονικά τις σφουγγαρίστρες της Ρηγίλλης και τις επικίνδυνες ακροβασίες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :