Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Η ψυχοσυνθεση του Αρχηγου Αντωνη και τα ελατηρια του Συμβουλου Χρυσανθου.

Αγαπητό περιοδικό

Φαινεται να σε απασχολουν εντονα δυο ζητηματα: η ψυχοσυνθεση του Αρχηγου Αντωνη και τα ελατηρια του Συμβουλου Χρυσανθου.
Ως προς το πρωτο, θα σε συμβουλευα να ερευνησεις τον (πλουσιο υποθετω) κυκλο κοινωνικων γνωριμιων που διαθετεις, για να βρεις εναν ψυχιατρο και να τον ρωτησεις πως θα χαρακτηριζε επιστημονικα εναν ανθρωπο ο οποιος, οχι απλως εχει παραδεχτει οτι σε μια στραβη που του καθησε, "εμεινε για χρονια μεσα στους τεσσερις τοιχους του σπιτιου του", "κοιταζοντας το ταβανι", "περιμενοντας να χτυπησει το τηλεφωνο" και "κοντεψε να τρελαθει" και τον "εσωσε μονο ο κηπος του σπιτιου του", αλλα το προβαλει κιολας δημοσιως και υπερηφανως ως πιστοποιητικο προσωπικου και πολιτικου ηθους.
Ως προς το δευτερο, θα σου συνεστεινα να κανεις μια βουτια στο παρελθον του Χρυσανθου, ειδικα σε 'κεινο της Νεας Υορκης. Θα βρεις σχεσεις με χουνταιους ομογενεις, πλυση εγκεφαλου σε ανιδεους αμμορφωτους μεροκοματιαρηδες με δημοσιες εμφανισεις ρητορευοντος ταγου και βροχη καταγγελιων ακομη και απο συναδελφους του δημοσιογραφους για περιεργες σχεσεις με μυστικες υπηρεσιες.

Καλη συνεχεια στη δουλεια σου
CK

Δεν υπάρχουν σχόλια :