Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

"Κλειστό λόγω Σαμαρά"...

Αποχωρήσεων συνέχεια στη Νέα Δημοκρατία, η οποία λίγες ημέρες πριν την διεξαγωγή των εκλογών στις τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις, δείχνει να αποσυντίθεται!
Πριν από λίγη ώρα, κατά την διάρκεια της διευρυμένης συνεδρίασης της ΝΟΔΕ Χανίων, δήλωσαν παραίτηση περίπου 400 μέλη του κόμματος, τα οποία νωρίτερα αποδοκίμασαν έντονα τον πολιτευτή Μανούσο Βολουδάκη, ο οποίος αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την αίθουσα.
Υπενθυμίζεται, ότι στην εσωκομματική διαδικασία για την εκλογή αρχηγού, ο Βολουδάκης είχε ταχθεί υπέρ του Σαμαρά, προκαλώντας την οργή των στελεχών της νομαρχιακής επιτροπής.
Είχε προηγηθεί η προτροπή που απηύθυνε ο απερχόμενος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιώργος Βούρβαχης στα μέλη του κόμματος, ζητώντας τους να μην συμμετάσχουν στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.
Στο μεταξύ, την παραίτησή τους υπέβαλαν ομαδικά και τα μέλη της οργάνωσης των... ΤΑΞΙ της Νέας Δημοκρατίας, δηλώνοντας με κοινή γραπτή τους δήλωση ότι διαλύουν την οργάνωση. Παράλληλα, απέσυρε την υποψηφιότητα και ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μιχάλης Λαγουδάκης.
Οι παριστάμενοι στην επισοδιακή συνεδρίαση, φεύγοντας από την αίθουσα, πήραν μαζί τους και μια μεγάλη φωτογραφία από την προεκλογική συγκέντρωση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη το 1989 στο Σύνταγμα, ενώ στην είσοδο της ΝΟΔΕ ανήρτησαν ταμπέλα στην οποία έγραφαν "Κλειστό λόγω Σαμαρά".

Δεν υπάρχουν σχόλια :