Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Δημόσια περιουσία, απάτη και υποκρισία!

Ο υπερβάλλων ζήλος της κυβέρνησης στο θέμα της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας κάνει πολύ δύσκολη την οποιαδήποτε εκμετάλλευσή τους.
Οι διάφοροι οίκοι και αξιολογητές δεν μπορούν να καταλάβουν την φασαρία που γίνεται στην Ελλάδα με τις δημόσιες υπηρεσίες και εν γένει τη δημόσια περιουσία. Ειδικά όταν είναι γνωστό τοις πάσι η χρεοκοπία του 

δημοσίου και της Ελλάδας.
Όταν ξέσπασε ο σάλος στα ΜΜΕ με την αξιοποίηση η μη, της δημόσια περιουσίας, κυβέρνηση και αντιπολίτευση τρόμαξαν και διαβεβαίωναν τους πάντες για την πλήρη υποταγή τους στον λαϊκισμό των μέσων που έκαναν λόγο για πώληση των νησιών μας, της Κρήτης, των αρχαίων και της Ακρόπολης!
Ενώ όλοι οι Έλληνες ξέρουν και βλέπουν ότι το κράτος και οι Δήμοι περιφρονούν και τα αρχαία και τον φυσικό πλούτο, εντελώς ανίκανοι να τα αξιοποιήσουν.

Ο μεγαλύτερος φόβος για κάθε κυβέρνηση είναι οι καταγγελίες για το χαμηλό τίμημα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βγουν η εκάστοτε αντιπολίτευση και τα μέσα και να μην αρχίσουν να φωνασκούν για το «ξεπούλημα του έθνους και της χώρας»! η επένδυση έχει δαιμονοποιηθεί στην Ελλάδα γι’ αυτό και μένουμε πάντα πίσω, ενώ άλλες χώρες έχουν προχωρήσει γιατί έχουν αποδεχθεί τους κανόνες της αγοράς. 
Τελικά η σύγκρουση μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για την αξιοποίηση ή πώληση της δημόσιας περιουσίας ήταν άλλη μια κακόγουστη θεατρική παράσταση που κατέληξε σε φιάσκο. Αλήθεια ποιος Κουτόφραγκος θα δώσει τα λεφτά του για αυτή την αξιοποίηση χωρίς πώληση και η επένδυση να γίνεται υπό τον έλεγχο του κράτους και για λογαριασμό του κράτους; Κανείς. Οι Κουτόφραγκοι ξύπνησαν αφού πρώτα τους έχουμε φερθεί υποκριτικά και εξαπατώντας τους;

Δεν υπάρχουν σχόλια :