Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Και οι Δημοσιοκάφροι του «συστήματος» συνένοχοι στη συγκάλυψη των σκανδάλων

Το σύστημα καταρρέει. Οι Έλληνες πολίτες έχουν αντιληφθεί το νοσηρό παιχνίδι διαπλοκής, συμψηφισμών και κουκουλώματος των σκανδάλων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Ένα παιχνίδι στο οποίο συμμετέχουν ενεργά και καθοριστικά τα συστημικά ΜΜΕ και ο στρατευμένος και εξαρτημένος ελληνικός «τύπος».
Σήμερα, το «Ποντίκι» του Δελατόλα (υπαλλήλου του Κυριακού, γνωστού εχθρού των Μητσοτάκηδων λόγω Κούβελου...) δημοσιεύει 4 σελίδες (!!!) με «επαφές» του Χριστοφοράκου… Απίστευτη γκεμπελίστικη προπαγάνδα από άφρονες που πιστεύουν, ότι ο υποψιασμένος λαός θα πιστέψει πως το σκάνδαλο Siemens ήταν το… τένις που έπαιζε ο Χριστοφοράκος με τον Αλογοσκούφη ή τα γεύματα του Μητσοτάκη με τον πρώην πρόεδρο της εταιρίας! Λες και οι μίζες δίνονται σε… εστιατόρια ή στο Γκολφ της Γλυφάδας!
Ανόητοι και Συνένοχοι Δημοσιοκάφροι, σας πήραμε χαμπάρι! Ούτε μπορείτε πια να σπιλώσετε αυτούς που είναι καθαροί ούτε και να βγάλετε λάδι τα πραγματικά λαμόγια… Αυτούς που υπέγραψαν τις «αμαρτωλές» συμβάσεις με τη Siemens και ξάφρισαν το δημόσιο χρήμα.
Το τέλος εποχής αφορά και εσάς, αν δεν το καταλάβατε. Και είναι πολύ κοντά…

Δεν υπάρχουν σχόλια :