Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Παπαγιάννη πες αλεύρι; Η Όλγα σε γυρεύει!

Η δύναμη υποτίθεται του Παπαγιάννη είναι ότι κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει μετα βεβαιότητας ότι γράφει και αυτός ή είναι ο διαχειριστής του ιστολογίου fimotro ή έστω καθοδηγεί τους συγγραφείς του blog.
Πολύ συχνά απαντά ο ίδιος προσωπικά από το ιστολόγιο. Πολλές φορές στο παρελθόν ορκιζόταν στο όνομα του

πατέρα του (με τη φωτογραφία του πατέρα του, βουλευτή της ΝΔ, δίπλα!) για να δηλώσει σε πρώτο πρόσωπο, ότι θα εκδικηθεί όποιον έθιξε την «τιμή και την υπόληψή του»!

Όλοι γνώριζαν ότι εάν ήθελαν κάτι να δημοσιευτεί στο συγκεκριμένο ιστολόγιο θα έπρεπε να απευθυνθούν στον δημοσιογράφο Παπαγιάννη. Και ω του θαύματος η δημοσίευση ανέβαινε!

Μόλις όμως δημιουργούνταν κάποιο πρόβλημα αμέσως αρνούνταν την οποιαδήποτε σχέση με το ανώνυμο blog και «ανέβαιναν» αναρτήσεις που υποτίθεται διαβεβαίωναν την μη συμμετοχή του.

Εκεί στηρίζεται ο Παπαγιάννης για να μπορέσει να συνεχίσει να κάνει τη «δουλειά» του και να παραμένει στο απυρόβλητο. Να συκοφαντεί και να προσβάλλει ελεύθερα και χωρίς κανένα φραγμό. 
Φαίνεται ότι τα πράγματα δυσκόλεψαν και αυτό φαίνεται από τον πανικό που υπάρχει στο blog με τις συνεχείς δημοσιεύσεις "υποστήριξης και αλληλεγγύης"! Αλλά και από τον γελοίο τρόπο που φέρονται στους δημοσιογράφους του Mega. 
Οι δημοσιογράφοι του Mega μάλλον έχουν εκνευρίσει πάρα πολύ τους φίμωτρους και για πρώτη φορά ίσως το blog βρίσκεται σε άμυνα και όχι στη συνήθη χυδαία του επιθετικότητα!
 Απ΄ότι φαίνεται οι δημοσιογράφοι του Mega δεν έχουν καμία πρόθεση υποχώρησης … Και γι' αυτό το fimotro έχει βγει στα κεραμίδια!...!

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Οι δημοσιογράφοι του Mega έχουν απόλυτο δίκιο. Τί είναι αυτά τα πράγματα να κρύβεται ο Παπαγιάννης και να απειλεί συναδέλφους του που έχουν δελτίο ειδήσεων ανταγωνιστικό προς το δικό του στο Extra;
Φυσικά το δικό του δελτίο δεν σκαμπάζει μία μπροστά στην επαγγελματική δουλειά του Mega

Ανώνυμος είπε...

Με τέτοιους δημοσιογράφους σαν τον Παπαγιάννη συνεργάζεται ο Αντωνάκης και η ομαδούλα του, να τους χαίρεται.

Ανώνυμος είπε...

Στους δημοσιογράφους που στηρίζουν τον Αντώνη βλέπεις την κατάντια της ελληνικής ενημέρωσης

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ ότι οι δημοσιογράφοι του Mega έχουν δίκιο να αντιδρούν στις δήθεν αποκαλύπτικές επιθέσεις που δέχονται από τους παπαγιάννηδες