Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Προς πώληση ο Πανιώνιος…

Κοντά στην αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος βρίσκεται ο Πανιώνιος καθώς ο Τσακίρης έχει συμφωνήσει για την πώληση των μετοχών της ΠΑΕ Πανιώνιος σε άνθρωπο του περιβάλλοντος Μάκη Ψωμιάδη….........

............. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Sportday» σε σημερινό δημοσίευμά της, οι συζητήσεις μεταξύ των δύο αντρών έχουν ολοκληρωθεί και υπάρχει συμφωνία, ενώ το μόνο που απομένει είναι να «πέσουν» οι υπογραφές. Μάλιστα όπως αναφέρει η εφημερίδα, η πρόταση που φέρεται να έχει κάνει ο Μάκης Ψωμιάδης φαίνεται να έγινε δεκτή το βράδυ της Πέμπτης και ο Κωνσταντίνος Τσακίρης δεν θα συνεχίσει από τη θέση του μεγαλομετόχου.

Πάντως όπως τονίζεται το όνομα του Μάκη Ψωμιάδη, όπως είναι λογικό, δεν θα εμφανίζεται σε κανένα κομμάτι της συμφωνίας καθώς θα παρουσιάζεται άλλος άνθρωπος, όπως ακριβώς συμβαίνει και με την Καβάλα. Τέλος στο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για ενδιαφέρον του Ηλία Λιανού για τις «κυανέρυθρες» μετοχές, ενώ όλα θα ξεκαθαρίσουν πολύ σύντομα για το ποιος θα διαδεχθεί τον Τσακίρη στην ιδιοκτησία του Πανιωνίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια :