Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το νέο album του Michael Jackson

Τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει το πρώτο επίσημο single από το επερχόμενο νέο album του Michael Jackson, 'MICHAEL', σύμφωνα με επίσημο δελτίο τύπου της Sony Music. Το τραγούδι θα λέγεται 'Hold My Hand' και θα κάνει πρεμιέρα στο www.michaeljackson.com. ................



............Το "Hold My Hand" είναι ένα ντουέτο με τον Akon, που ηχογραφήθηκε το 2007, και που ο ίδιος ο Michael επιθυμούσε, σύμφωνα με σημείωμά του που βρίσκεται στα χέρια του Michael Jackson Estate, να είναι το πρώτο single της επόμενης δουλειάς του. Ωστόσο μία ημιτελής version του τραγουδιού διέρρευσε το 2008 και ο Akon μόνο πρόσφατα κατάφερε να ολοκληρώσει την παραγωγή του κομματιού.

Ο Akon δήλωσε σχετικά: "Ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος να ακούσει το 'Hold My Hand' όταν διέρρευσε μερικά χρόνια πριν. Αυτό μας απογοήτευσε πάρα πολύ. Όμως τώρα έφτασε η ώρα. Τώρα που είναι στην τελική του μορφή, έχει γίνει ένα απίστευτο, όμορφο, επικό κομμάτι. Είμαι πάρα πολύ περήφανος που είχα την ευκαιρία να δουλέψω με τον Michael, ένα από τα μεγαλύτερα είδωλά μου."

Το album κυκλοφορεί στις 12 Δεκεμβρίου.

Ακολουθεί το tracklist του 'MICHAEL':

1. Hold My Hand (Duet with Akon)
2. Hollywood Tonight
3. Keep Your Head Up
4. (I Like) The Way You Love Me
5. Monster (Featuring 50 Cent)
6. Best Of Joy
7. Breaking News
8. (I Can’t Make It) Another Day (Featuring Lenny Kravitz)
9. Behind The Mask
10. Much Too Soon

Δείτε παρακάτω το Artwork του δίσκου





Δεν υπάρχουν σχόλια :