Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Η επιστροφή του Κροκόδειλου...

Καλημέρα Πατριώτες!!!

Αυτό που φοβόμουν τον τελευταίο καιρό έγινε και είμαστε πάλι ένα κουβάρι στο κόμμα!!!
Άνω κάτω γίναμε, πατριώτες, από τη στιγμή που άφησαν αμολητό τον Κωστάκη τον Κροκόδειλο από το ενυδρείο της Ρόδου!!!
Ανέβηκε Θεσσαλονίκη και έγινε το... έλα να δεις. Οι Βορειοελλαδίτες Πατριώτες, Έλληνες και Χριστιανοί τού ζήτησαν επίμονα μέσα σε ένα χρόνο να κατασπαράξει τον Ηγέτη μας (το σταυρό σας) Αντώνιο Ζίγδη τον Α΄ ή Μέγα Μάγο Χουντίνι!!!
«Με τις ανοησίες που λέει ο Ζιγδαντώνης ότι θα εξαφανίσει το έλλειμμα σε ένα χρόνο θα μας πάρουν με τα γιαούρτια. Φάτον να τελειώνουμε γιατί είναι Λίγος και κυρίως Ανόητος»… Αυτά φώναξαν στο μεγαλοϊδιοκτήτη του κόμματός μας, τον Κωστάκη τον κροκόδειλο, με αποτέλεσμα τα στελέχη και οι οπαδοί του κόμματός μας να διχαστούν.
Κάποιοι λένε ότι ο Κωστάκης παρότι έχει φάει πολλά θηράματα είναι ακόμη «νέος και άφθαρτος» (όπως είπαμε «άφθαρτος» είναι αυτός που δεν έχει δουλέψει ποτέ...).
Οι άλλοι όμως απαντούν ότι τα δόντια του Κωστάκη αλλά και οι μασέλες έχουν υποστεί μεγάλη φθορά και πρέπει να τον πάνε στο μουσείο για να τοποθετηθεί στο χρονοντούλαπο τις Ιστορίας…
Αυτό όμως σημαίνει, εκτός απ’ όλα τα άλλα, ότι ο συμπαθής δεσμοφύλακας του Κωστάκη, ο γλυκούλης Πάκης, πρέπει να αποσυρθεί από την πολιτική με αποτέλεσμα η πατρίδα μας να κινδυνεύει να χαθεί αν αποχωρήσει και αυτός… Αυτό είναι κάτι που δεν θέλει κανείς στο κόμμα μας γιατί χωρίς τον Πάκη τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο…
Και μέσα στον ορυμαγδό, πατριώτες, ποιο στέλεχος, που θεωρούσαμε χαμένο, έκανε δηλώσεις;;; Ναι, πατριώτες, εμφανίστηκε η Τζότζολα!!! Και τι είπε;;; Ότι «ο Κωστάκης ο Κροκόδειλος είναι ΒΑΡΙΔΙ για το κόμμα»... Ναι, το είπε έτσι ξερά, χωρίς φόβο και πάθος...
Μα που ήταν αυτή; Δεν την είχε φάει ο Κροκόδειλος; Τη γλύτωσε φτηνά, λένε, με τραύματα, αλλά αυτή τη φορά ο Κωστάκης ζητάει από τον Ηγέτη μας (τον σταυρό σας ρεεε!) να του τη φέρει στο πιάτο έτοιμη για φάγωμα!!!
Όλων τα αίματα έχουν παγώσει, πατριώτες. Περιμένουμε εξελίξεις στο ενυδρείο της Ρηγίλλης οπού τα μαλάκια συσκέπτονται…

Ο Αναλυτής

PS. Παρόλα αυτά που συμβαίνουν κάποιοι σοβαροί «αναλυτές» που δουλεύουν για μεγαλοεκδότες διαπλεκόμενους γράφουν ότι «Το κόμμα πάει εξαιρετικά και ο Ηγέτης μας εδραιώνεται για τα καλά στο μαγαζί που ανήκει στην Οικογένεια του Κροκόδειλου»
Εμείς αυτούς πιστεύουμε (τους διαπλεκόμενους δηλαδή) αφού άλλωστε όπως δείχνουν τα ποσοστά του κόμματός μας, με επικεφαλής το Βασιλάκη Καΐλα στην περιφέρεια οπού ψηφίζουν 5 εκατομμύρια Έλληνες άγγιξε το 9 τα εκατό, ναι πατριώτες 9%, μετά το Σγουρό, Δημαρά και Μητρόπουλο...

Πανηγυρίστε λοιπόν γιατί η Νίκη είναι κοντά και θα είναι μεγάλη!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΨΟΥΜΕ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΠΟΥ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΦΟΝ ΦΟΥΦΟΥΤΟΙ!!!

ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ!!!

ΝΕΑ ΠΟΛ.ΑΝ. (πρώην ΝΔ της δυναστείας των Κροκοδείλων)

Ο Αναλυτής ξανά...

Δεν υπάρχουν σχόλια :