Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Ποτέ Ποτέ Ποτέ μην το βάζεις κάτω.

Ο Κύριος Σαμαράς και οι παρατρεχάμενοι έκαναν ένα μεγάλο λάθος και κατά την γνώμη μου υποτίμησαν την δυναμική του μεγάλου ρεύματος του κεντροδεξιού κοινωνικού φιλελευθερισμού όπως αυτός εκφράστηκε απο τον Ηγέτη της ΝΔ Κώστα Μητσοτάκη και επάξια μέχρι ενός σημείου με τα πάμπολα μεν λάθη αλλά την σωστή κατεύθυνση αλλά με αρκετούς λάθος συνεργάτες από τον... Κώστα Καραμανλή.
Δεκαετία 90' έβλεπα την οργή του κόσμου που ένιωθε οτι βάλλονταν η τσέπη του και η βολή του από έναν πρωθυπουργό που τόλμησε για πρώτη φορά να αναφέρει οτι δεν μπορούμε να ξοδεύουμε περισσότερα από όσα βγάζουμε. Ανέφερε οτι δεν μπορεί όλοι οι Ελληνες να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι, οτι δεν μπορεί οι δημόσιοι οργανισμοί να ζημιώνονται καθημερινά.
Αυτό δεν άρεσε σε κανέναν μεν αλλά κάποιοι σκεπτόμενοι μπήκαν σε προβληματισμό και εν τέλει διασώθηκαν από αυτήν την κακή νοοτροπία του "έχει ο θεός", βάζοντας καλά μες το μυαλό τους τα λόγια του διορατικού αυτού ηγέτη.
Η συνέχεια είναι απλή ... οι μισοί Ελληνες έχασαν τα χρηματά τους προσπαθώντας να γίνουν Ωνάσηδες από το χρηματιστήριο και ένα μεγάλο μέρος αυτή την στιγμή είναι καταχρεωμένο σε δάνεια και κάρτες που απλόχερα έδιναν οι τράπεζες αρκεί να είχες ως εγγύηση τον γάτο σου !!!
Καμία κυβέρνηση δεν προστάτευσε τον πολίτη να του βάλει ένα φρένο στην αλόγιστη οικονομική αυτοκτονία του.
Υπήρξαν όμως και άνθρωποι που έβλεπαν μακρία και δεν είδαν τον Μητσοτάκη σαν μπαμπούλα αλλά σαν προφήτη ... Αυτοί οι άνθρωποι έμαθαν να χαλάνε λιγότερα από όσα βγάζουν και να αποταμιεύουν. Να έχουν τις δικές τους δουλειές και να μην έχουν ανάγκη κανέναν ,κανέναν διορισμό καμία εκδούλευση.
Αυτή η ομάδα σήμερα είναι αρκετά μεγάλη ,δεν περιμένει από τον Παπανδρέου η Σαμαρά σωτήρα να τους σώσει ,σίγουρα ταλανίζεται και αυτή και περνάει δύσκολα αλλά δεν βρέθηκε στην δυσκολία ξαφνικά ,είχε μάθει πάντα να ζει συνετά χωρίς σπατάλη με χρήματα που δεν είχε.
Ολοι εμείς λοιπόν, βάζω και τον εαυτό μου μέσα δεν έχουμε ανάγκη από σωτήρες ,ούτε από εκδουλεύσεις ,θα ζοριστούμε θα πιεσθούμε θα μοχθήσουμε ενώνοντας τις όποιες δυνάμεις μας στο πλευρό της Ντοράς Μπακογιάννη και θα την βρούμε την άκρη. Αν και εμείς τα κουμάντα μας τα κάναμε δεν πειράζει θα αγωνιστούμε για όλους για το σύνολο και ας μην μας αναγνωριστεί ποτέ.
Αυτές τις δημιουργικές δυνάμεις κύριοι αρχηγοί των δυο αιώνιων αντιπάλων τις υποτιμήσατε

ευχαριστώ για την φιλοξενία
Καληνύχτα σας Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια :