Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Κοινωνία lexotanil

Όλοι απορούν με την ένταση και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις επερχόμενες εκλογές ο Αρχηγός Αντώνης! Παίζει τα ρέστα του! Γιατί άραγε; 
Φοβάται την διάσπαση ή τη νεκρανάσταση του πρώην πρωθυπουργού; Οι φωνές για επιστροφή στις επάλξεις του πρώην, δείχνουν να δυναμώνουν και αμέσως μετά τις εκλογές θα γίνουν ….. χείμαρρος. 
Γι’ αυτό και ο Αντώνης έχει πάρει σβάρνα τους μεγαλοδημοσιογράφους και τους ζητά στήριξη και βοήθεια για την αναχαίτιση του πρώην αλλά και την αποδυνάμωση του νέου κόμματος Ντόρας που είναι πλέον αναπόφευκτη η δημιουργία του. 
Κάτι που σημαίνει ότι η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να ξαναδεί κυβέρνηση με την τριχοτόμηση που την περιμένει αλλά και την ...........

......... μουλωχτή πολιτική αμφισβήτησης του πρώην. Πώς θα «δικαιωθεί» τότε η ακραία πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας που θέλει από το περιθώριο να περάσει στην κεντρική πολιτική σκηνή του τόπου;
Τέρμα τα γκάζια λοιπόν ο Αντώνης, που σημειωτέον, εμφανίζεται φυσικός ιδιοκτήτης της γνήσια δεξιάς που προσπαθεί να θέσει στο περιθώριο ακόμη και αυτή την καραμανλική δεξιά που το παίζει κεντρώα και πειραματίζεται με διάφορες μεταλλάξεις, απαράδεκτες για έναν καθαροδεξιό!
Η ουσία είναι όμως μία. Χωρίς τα κρίσιμα ποσοστά που απορροφούν η Ντόρα και ο Καρατζαφέρης, ο Σαμαράς δεν μπορεί να γίνει πρωθυπουργός. Αλλά και αν τα καταφέρει δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του ή σε συνεργασίες, αντιθέτως έχει την πλειοψηφία των πολιτών και ένα μεγάλο τμήμα κεντροδεξιών ψηφοφόρων εναντίον του. Πάει λοιπόν ξυπόλητος στ΄ αγκάθια!
Για να τα καταφέρει χρειάζεται μια κοινωνία lexotanil. Υπνωτισμένη! Και φαίνεται ότι πράγματι πιστεύει ότι το ΠΑΣΟΚ έχει οδηγήσει τους πολίτες στην κατάθλιψη και τα χαπάκια για να δημιουργεί ψυχολογικά άλλοθι ώστε να ονειρεύεται την δική του επικράτηση σε μια κοινωνία παραδομένη στην χαπακωμένη αδιαφορία. Μια κοινωνία lexotanil πέφτει ευκολότερα στα δίχτυα των μυστικοσυμβούλων του Αντώνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια :