Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Τρόμος στο Μαξίμου με τα spreads πάνω από 400 μονάδες …

Ανεπανάληπτες στιγμές τρόμου ζουν στο Μαξίμου. Τα spread του δεκαετούς υπερέβησαν τις 400 μονάδες. Στάχτη και μπούλμπερη οι επιτυχίες του πρω Γιώργου στην Ευρώπη. Έγιναν καπνός τα οφέλη από τα αμέτρητα ταξίδια. Οι κερδοσκόποι παραμένουν απτόητοι. Δεν καταλαβαίνουν τίποτα και δεν συγκινούνται από την διεθνή γοητεία του Έλληνα πρωθυπουργού. Τί κρίμα να μην γοητεύονται από το μουστάκι του Γιώργου!
Τα πράγματα ζορίζουν και χειροτερεύουν. Καθοδηγούν τις εξελίξεις που ίσως οδηγήσουν ακόμα και σε εκλογές. Η κυβέρνηση δεν δικαιοδοτείται ηθικά και πολιτικά να προχωρήσει σε περεταίρω σκληρά μέτρα. Ο λαός δεν αντέχει και από την άλλη, οι περιστάσεις είναι αμείλικτες. Ήρθε η σειρά του Γιωργάκη να «πει την αλήθεια» στον ελληνικό λαό. Ο ελληνικός σοσιαλισμός απέτυχε. Η αναδιανομή του πλούτου αναβάλλεται επ’ αόριστον! Με τα ψέματα βγήκε. Με την δήθεν άγνοιά του για την πραγματική κατάσταση καταπάτησε τις υποσχέσεις-συμβόλαια και τώρα πλησιάζει η ώρα του πρώτου λογαριασμού.
Γίνεται λόγος και για κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Συνδέεται αυτή η ενότητα και με την «σωτηρία» μας. Το θλιβερό είναι ότι από πλευράς Σαμαρά δεν υπάρχει καμιά πρόταση, μόνο βαρετά ποιματάκια, ανιαρές εκθέσεις, Μανώληδες και μανιοκαταθλιπτικοί σύμβουλοι που τα θέλουν όλα δικά τους. Τα ΜΜΕ σιωπούν εκκωφαντικά. Βλέπουν ακόμα επιτυχίες του Γιωργάκη. Παντού συμβιβασμός! Δηλαδή το μέλλον θαμπό, σκληρό και μαύρο!...! Με το λαό ματωμένο και ποδοπατημένο από τις πράσινες χατζάρες του τριτοκοσμικού μας σοσιαλισμού…

Δεν υπάρχουν σχόλια :