Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Θερμή υποδοχή για τη Ντόρα επεφύλαξε ο Αποκόρωνας. Άνοιγμα και στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ. Ολόκληρη η ομιλία της Ντόρας.

Θερμής υποδοχής από εκατοντάδες υποστηρικτές της έτυχε απόψε το βράδυ στις Βρύσες Αποκορώνου Χανίων η Ανεξάρτητη Βουλευτής, κ. Ντόρα Μπακογιάννη. Η πρώην Υπουργός επισκέφθηκε το όμορφο κεφαλοχώρι των Χανίων στα πλαίσια της εξόρμησης που έχει ξεκινήσει σε κάθε γωνιά της Κρήτης, για την υποστήριξη του ανεξάρτητου συνδυασμού «Μάχη για την Κρήτη» με επικεφαλής τον πρώην πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, Δημήτρη Γιαννουλάκη.
Στην ομιλία της η κ. Μπακογιάννη αναφέρθηκε τόσο στη γενική κατάσταση της χώρας, με τα αδιέξοδα που προκαλεί η πολιτική των δύο παλαιών κομμάτων, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ του Σαμαρά. Ιδιαίτερη αναφορά, όπως αναμενόταν, έκανε στα χρονίζοντα προβλήματα της Κρήτης, που δεν έτυχε μέχρι σήμερα της δέουσας προσοχής στον τομέα της ανάπτυξης και των μεγάλων έργων υποδομής. Επεσήμανε το χαρακτηριστικό παράδειγμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ), που για όσους γνωρίζουν είναι το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα για το νησί.
Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το κάλεσμά της όχι μόνο προς τους ψηφοφόρους της ΝΔ, αλλά και... του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη, οι οποίοι -μαζί με τους υπόλοιπους Έλληνες- εξαπατήθηκαν από το «λεφτά υπάρχουν» του Γιώργου Παπανδρέου. Σε ό,τι αφορά το κόμμα του Σαμαρά τόνισε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη Μεγάλη Νέα Δημοκρατία τόσο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη όσο και του Κώστα Καραμανλή, που είχε φτάσει σε εκλογικά ποσοστά θριάμβου, 46% και 48%.
Τέλος κάλεσε όλους τους Κρητικούς να στηρίξουν την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Δημήτρη Γιαννουλάκη για την Περιφέρεια Κρήτης, του μόνου -όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε- επικεφαλής που δεν είναι… βουλευτής κάποιου κόμματος. Γεγονός που αποτελεί εγγύηση, ότι θα εργαστεί για την Κρήτη και τα προβλήματά της και όχι για τα μικροσυμφέροντα του οποιουδήποτε κόμματος.
Παρόντες στην ομιλία της Ντόρας ήταν ο ανεξάρτητος Βουλευτής Χανίων, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο πρώην βουλευτής, Στέλιος Νικηφοράκης, ο πολιτευτής Χανίων της ΝΔ, Μανώλης Κελαϊδής και πολλά ακόμη τοπικά στελέχη της ΝΔ που είτε έχουν ήδη εγκαταλείψει το κόμμα, είτε θα το κάνουν μόλις η κ. Μπακογιάννη ανακοινώσει την ίδρυση του δικού της πολιτικού σχηματισμού.

Δείτε σε λίγο στο «περιοδικό» ολόκληρη την ομιλία της Ντόρας στις Βρύσες Αποκορώνου Χανίων…

Δεν υπάρχουν σχόλια :