Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Οι καλύτεροι

Το www.sport-fm.gr κάθησε για μία ακόμα εβδομάδα αναπαυτικά στην πολυθρόνα του, παρακολούθησε με προσοχή όλους τους αγώνες της Σούπερ Λίγκας και έβγαλε τα συμπεράσματα του. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν τους καλύτερους της 5ης αγωνιστικής. ................


....................ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-1

Εντουάρντο Μπρίτο

Ο μοναδικός παίκτης που βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στη συγκεκριμένη λίστα είναι ο Εντουάρντο Μπρίτο του Ατρόμητου. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός κάνει την ασίστ στον Καραλή για την ισοφάριση στην Τρίπολη, σε ένα ματς που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Πέντε γκολ έχει η ομάδα του Δώνη στο πρωτάθλημα, τα τέσσερα είναι από πάσες του Μπρίτο, ο οποίος ήταν και πάλι ο πιο επικίνδυνος παίκτης για την ομάδα των δυτικών προαστίων, κόντρα σε έναν «άχρωμο» Αστέρα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 3-1

Κέβιν Μιραλάς

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στη νίκη κόντρα στον συνονόματο του Βόλου, ήταν αναμφισβήτητα ο Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος ήταν μόνιμη πηγή κινδύνων για την αντίπαλη εστία, πέτυχε δύο γκολ και κέρδισε το πέναλτι που δεν εκμεταλλεύτηκε ο Ριέρα. Ο 23χρονος Μιραλάς που είχε μια γεμάτη πενταετία στο Σαμπιονά με Λιλ και Σεντ Ετιέν, δείχνει ότι θα είναι από τους παίκτες που θα δώσουν λύσεις στον φετινό Ολυμπιακό.

ΚΑΒΑΛΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-1

Μάριο Γκαλίνοβιτς

Αρκετό καιρό είχαμε να δούμε τον καλό Μάριο Γκαλίνοβιτς και αυτό συνέβη στην αναμέτρηση της Καβάλας με τον Πανιώνιο. Ο Κροάτης γκολκίπερ κατέβασε τα «ρολά» μετά το 2-1 και πραγματοποιώντας τρεις σωτήριες επεμβάσεις κράτησε τους βαθμούς της νίκης για τους Αργοναύτες. Μετά την δύσκολη περσινή χρονιά στον Παναθηναϊκό, ο Κροάτης μοιάζει να βρίσκει το εαυτό του και η εμπειρία του, μπορεί να κάνει τη διαφορά για τους Καβαλιώτες.

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ 0-0

Άκης Στολτίδης

Ακόμη και στα 35 του χρόνια και επιβαρυμένος με τους τραυματισμούς του παρελθόντος, ο Στολτίδης είναι πολυτέλεια για ομάδες όπως η Κέρκυρα. Ο έμπειρος μέσος ξεχώριζε στην μεσαία γραμμή των Φαιάκων, ενώ συμμετείχε σε όλες τις ευκαιρίες της ομάδας του στην εστία του Ελευθερόπουλου. Βέβαια δεν έκανε και το καλύτερο παιχνίδι της ζωής του, αλλά διακρίθηκε σε ένα ματς, που ήταν συνολικά κακό.

ΑΕΚ-ΞΑΝΘΗ 1-0

Λεονάρντο Παρέιρα

Άλλη μια αναμέτρηση που δύσκολα προσφέρεται για να επιλέξεις τον καλύτερο, ήταν αυτή της ΑΕΚ με την Ξάνθη. Από τη στιγμή που το παιχνίδι κρίνεται στο γκολ του Λεονάρντο, ο τίτλος του MVP πάει στον πεισματάρη και ταλαντούχο Βραζιλιάνο μέσο, που κινήθηκε πανέμορφα στο ύψος της περιοχής και εκτέλεσε άψογα τον Γκσπούρνινγκ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-4

Κώστας Κατσουράνης

Η επιστροφή του Κώστα Κατσουράνη στις καλές εμφανίσεις είναι γεγονός. Ο πολύπειρος μέσος του Παναθηναϊκού έκανε μακράν το καλύτερο φετινό του παιχνίδι, δημιούργησε τα τρία γκολ και πέτυχε ο ίδιος το τέταρτο, σκοράροντας για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική. Η ποιότητα του «Κατσουρ» είναι απαραίτητη για τους πράσινους, ειδικά αυτή την περίοδο που «ψάχνονται» αγωνιστικά.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ 1-0

Βέλιμιρ Ράντμαν

Αν υπάρχει ένας παίκτης του Πανσερραικού που συνέβαλε τα μέγιστα για να έρθει η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τα «λιοντάρια», αυτός ήταν αναμφισβήτητα ο τερματοφύλακας Ράντμαν. Την ώρα που η αναμέτρηση ήταν στο 0-0 και η Λάρισα ήταν καλύτερη, ο Κροάτης γκολκίπερ έσωσε την ομάδα του σε τρεις κλασικές ευκαιρίες για γκολ.

ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ 0-1

Μεντί Ναφτί

Μεγάλη νίκη μετά από 12 χρόνια για τον Άρη επί του ΠΑΟΚ στην τούμπα. Καλύτερος του γηπέδου με διαφορά ο Μεχτί Ναφτί, που πολύ απλά ήταν ασταμάτητος και πρέσαρε μέχρι το 93ο λεπτό! Ο Τυνήσιος χαφ έκανε πλάκα στους Βιτόλο-Γκαρσία. Συνεπικουρούμενος από τον εξίσου καλό Πρίττα, ο Ναφτί βοήθησε τον Άρη να κόψει στα δύο τον δικέφαλο και ταυτόχρονα μοίραζε γρήγορα την μπάλα αποφεύγοντας τα λάθη. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο ανανεωμένος και πολύ καλός φέτος, Χαβίτο.

/ / www.sport-fm.gr / /

Δεν υπάρχουν σχόλια :