Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Ζορίζεται ο Πλακιωτάκης και το παίζει «ενωτικός»…

Ο σαμαρικός υποψήφιος για την Περιφέρεια Κρήτης, βουλευτής Λασιθίου της ΝΝΔ, Γιάννης Πλακιωτάκης έχει πλέον αντιληφθεί την καυτή πατάτα που -θέλοντας και μη- του έβαλε στα χέρια ο Σαμαράς… Έχει καταλάβει, ότι ο αγώνας του για το Σαμαρά στην Κρήτη βρίσκει αντίθετη τη συντριπτική πλειοψηφία των συμπατριωτών του όλων των κομμάτων! Γι’ αυτό και -σε αντίθεση με τους σαμαρικούς σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα- παριστάνει τον… «ενωτικό», αποφεύγοντας οποιαδήποτε αιχμή για τη Ντόρα Μπακογιάννη και τους υποστηρικτές της.
Σε δηλώσεις απελπισίας που έκανε χθες από την -εναπομείνασα…- ΝΟΔΕ Χανίων (δηλαδή το Μανούσο Βολουδάκη και τους φίλους του…) επιχείρησε να... θολώσει τα νερά για το διακύβευμα των εκλογών στην Κρήτη: «Δεν υπάρχει καμία κόντρα (με τη Ντόρα). Υπάρχει μάχη για τα προβλήματα της Κρήτης. Προσωπικά δεν θα ασχοληθώ με καμία προσωπική ή πολιτική αντιπαράθεση… Δεν θα αναφερθώ -τουλάχιστον εγώ προσωπικά αλλά και ο συνδυασμός μου- και δεν θα μπει σε καμία κομματική ή προσωπική αντιπαράθεση. Δεν θα γίνουν αυτές οι αυτοδιοικητικές εκλογές, σε καμία περίπτωση -και το έχω δηλώσει σε όλους τους τόνους, από την αρχή της προεκλογικής περιόδου- ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή «βεντέτα» στην Κρήτη…».
Ή κάνει τον… Κινέζο ή δε ρώτησε τους μυστικοσυμβούλους του Σαμαρά για τον πραγματικό σκοπό της υποψηφιότητάς του. Ότι δηλαδή, αν -παρ’ ελπίδα- κατορθώσει να ξεπεράσει το Δημήτρη Γιαννουλάκη στις 7 Νοεμβρίου, θα βγουν οι σαμαροπράκτορες και θα πανηγυρίζουν, ότι τάχα η Ντόρα ηττήθηκε μέσα στην έδρα της!!!
Ποιον κοροϊδεύει ο κ. Πλακιωτάκης; Δεν είναι σωστό ένας Κρητικός που φορά παντελόνια και τα τιμά να παίζει με τόσο παιγνιώδεις και ανέντιμους όρους! Ας πει την αλήθεια, και ας αφήσει τις ψεύτικες ευαισθησίες περί «ενότητας»… Την ενότητα έπληξε ο σημερινός αρχηγός του διαγράφοντας τη Ντόρα και μαζί όλους όσους μοιράζονται τις ίδιες αρχές και ιδέες μ’ εκείνην…

Δεν υπάρχουν σχόλια :