Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Αεροπλανικές περιπέτειες για τον αρχηγό Αντώνη


Χθες το απόγευμα μετέβη στη Θεσσαλονίκη αεροπορικώς ο πρόεδρος της Νέας Νέας Δημοκρατίας. Στην πτήση βρίσκονταν και όλοι οι βουλευτές Θεσσαλονίκης και πολλά μεγαλοστελέχη. Οι περισσότεροι βρίσκονταν στην θέση «μπίζνες»!
Ο πρόεδρος πέρασε μαζί με την σύζυγό του και χαιρέτησε τον καθένα ξεχωριστά και αμέσως μετά προχώρησε και κατευθύνθηκε για να καθίσει στην ουρά του αεροπλάνου. Είναι παιδί του λαού ξέρετε και αποφεύγει τις επαφές με τους καθήμενους στις θέσεις των επισήμων και των επιχειρηματιών. Τον χαλάνε! Προτιμά την ουρά!
Κατά τη διάρκεια της πτήσης, ο πρόεδρος, συνεχώς σηκώνονταν για να επισκεφθεί τους βουλευτές του στην πρώτη θέση. Μέχρι που ενοχλήθηκαν κάποιοι συνεπιβάτες από τα πολλά πέρα δώθε.
Τι τους θέλεις τους συμβολισμούς πρόεδρε! Καλά τα θεατρινιλίκια αλλά μερικές φορές εκλαμβάνονται ως καραγκιοζιλίκια. Τουλάχιστον να κάθεσαι στη θέση σου γιατί ενοχλούνται οι συνεπιβάτες με τις εναέριες βόλτες σου….
Και μην πηγαίνεις για ποτό και κουβεντούλα στην Α’ θέση!...! Είπαμε ουρά. Τότε κάτσε στην ουρά και άσε τις περιπέτειες στον αέρα!...!

Δεν υπάρχουν σχόλια :