Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Εμφύλιος στελεχών στη ΝΔ για την πρωτοκαθεδρία

... σε θέματα επικοινωνίας και διαδικτυακής ενημέρωσης.

Στη μάχη συμμετέχουν ο κατακόκκινος Πάνος που υποσκάπτει τα στελέχη της Πολιτικής Άνοιξης. Φυσικά τα ανοιξιάτικα στελέχη δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια. Υποσκάπτουν με τη σειρά τους, τον Πάνο, και ο Πάνος αρνείται φυσικά να παραδώσει τα όπλα στους Λαζαριδομουρούτηδες.
Και στα δύο στρατόπεδα έχουν ενεργοποιηθεί μηχανισμοί μέχρι και στην μπλογκόσφαιρα. Οι Λαζαριδομουρούτηδες καταγγέλλουν τον Πάνο για στενές επαφές με τον γνωστό Παπαγιάννη και κάπου στο κάδρο βάζουν και τον Ρουσόπουλο. Εξ’ ου και τα "σκληροπυρηνικά" σενάρια «να φύγουν μόνοι τους όσοι προσέβαλαν τον αρχηγό και την παράταξη». Δεν είναι τυχαίο ότι οι στελεχάρες της ΠΟΛΑΝ προσπαθούν να αναγκάσουν τα στελέχη, της προηγούμενης κυβέρνησης, που ενεπλάκησαν (δίκαια ή άδικα) σε κάποιες περιπέτειες, να φύγουν μόνα τους, για να μην ασχοληθεί ο πρόεδρος με διαγραφές και επιπλήξεις. «Ας φύγουν μόνοι τους» . «Μην στενοχωρούν τον πρόεδρο»! .. Αναφέρονται φυσικά στους Ρουσόπουλο, Βουλγαράκη και Παυλίδη(κυρίως). Άτομα με τα οποία ο Πάνος φαίνεται ότι διατηρεί κάποιες επαφές.
Ουσιαστικά «οι Μουρούτηδες του Λαζαρίδη», προσπαθούν να ανοίξουν τρύπες για να χώσουν περισσότερα στελέχη της ΠΟΛΑΝ στο νεοκλασικό. Και αποκεφαλίζοντας τον Πάνο, τακτοποιούν πολλά φιλαράκια τους από την αξέχαστη εποχή της «Άνοιξης»! Δεν μπορούν με τίποτα να ανοίξουν διαύλους επικοινωνίας με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Βλέπουν καχύποπτα και μικρόψυχα οποιονδήποτε σχετίζεται με τον Κ. Καραμανλή και τη Ντόρα Μπακογιάννη. Οι άνθρωποι έχουν πρόβλημα. Μοναχοφάηδες! Τα θέλουν όλα δικά τους και ο αρχηγός δεν μπορεί παρά να τους κάνει συνεχώς το χατίρι μια και ανήκει στην ίδια πολιτική συνομοταξία …

Δεν υπάρχουν σχόλια :