Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Τι χρειάζεστε για την αυτοκάθαρση στο Προσυνέδριο της ΝΔ;

Στο Προσυνέδριο της ΝΔ ξεκινάνε οι πραγματικές διαδικασίες αυτοκάθαρσης που προανήγγειλε ο αρχηγός Αντώνης.
Όλα τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος υποχρεούνται να εφοδιαστούν με ΑΖΑΧ, οινόπνευμα, AVA, ισχυρά καθαρτικά και κάθε είδους καθαριστικά για να αποδείξουν εμπράκτως στον Πρόεδρο ότι το λένε και το εννοούν το κήρυγμα της αυτοκάθαρσης. Σε αυτό το προσυνέδριο, η ΝΔ περνά από τη θεωρία στην πράξη! Ο αρχηγός θα απαγγέλει,από το βήμα του συνεδρίου, ποιήματα της 25ης Μαρτίου και από κάτω ο κόσμος της ΝΔ θα σκουπίζει και θα σφουγγαρίζει με το γαρίφαλο στ΄ αυτί και το χαμόγελο στα χείλη!
Αυτό δεν θα είναι συνέδριο. Το Βελλίδειο θα γίνει το σπίτι της μουρλής νοικοκυράς. «Θάνατος στα μικρόβια» θα βροντοφωνάζουν οι νεολαίοι του Κώστα Χατζή και ο πρόεδρος θα βαθμολογεί τις επιδόσεις των στελεχών στο σφουγγάρισμα, στο σκούπισμα και στην απολύμανση. Εξάλλου τι "Σφουγγαράκης" είναι;
Παράλληλα θα λειτουργεί και κομματικό χαμάμ για να χαλαρώνουν οι σύνεδροι απ’ το πολύ σκύψιμο. Κάθε σύνεδρος με τον μασέρ του και κάθε συνέδρισσα με την μανικιουρίστρα της. Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά. Η άλλη μισή ανήκει στον Μέγα Διδάσκαλο Σαμαρά!
Μετά το πέρας των εργασιών του συνεδρίου όλοι οι σύνεδροι θα μετάσχουν σε διαδήλωση για τα δικαιώματα της συμπαθέστατης τάξης των καθαριστριών. Της πορείας θα ηγείται ο ίδιος ο αρχηγός κρατώντας στο ένα χέρι τη σκούπα και στο άλλο το φαράσι. Ο αρχηγός δεν έχει μπεγλέρι, ούτε και καπνίζει, οπότε μην περιμένετε να κρατάει "στόνα χέρι το τσιγάρο, στ’ άλλο χέρι το μπεγλέρι"!
[Στα μεγάφωνα θα ακούγεται το τραγούδι "Δώδεκα κι' ουτένα τηλεφώνημα".... 
Θυμίζει πολλά στον πρόεδρο. Την Άννα, την ανεργία 12% και τα ποσοστά της ΝΔ στις δημοσκοπήσεις. Είναι τελικά μεγάλη ποιητική φυσιογνωμία ο αρχηγός! Θα το πάρει το Νόμπελ της αυτοκάθαρσης!]

Δεν υπάρχουν σχόλια :