Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Κωδικός: Ντόρα

Σε μια προσπάθεια να συνέλθουν στη Ρηγίλλης από το email Σέκερη, που καταδεικνύει τις σχέσεις Σαμαρά-Χριστοφοράκου και αφήνει υπόνοιες ότι ο Σαμαράς ήταν κοινωνός των «βρωμιών» της Siemens, σήμερα και με τη συμπαράσταση των διαδικτυακών σφουγγοκωλάριων τους τράβηξαν το χαρτί «Μητσοτάκης» για αντιπερισπασμό, και των σχέσεων της οικογένειας Μητσοτάκη με το Χριστοφοράκο. Μάλιστα μετρήσανε και τα ραντεβού από την ατζέντα του Χριστοφοράκου και βρήκανε ότι από τα 620 ραντεβού τα 356 είναι με μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη.
Η προσπάθεια αποπροσανατολισμού είναι εξόφθαλμα προκλητική. Πόσο μάλλον όταν τα ραντεβού το μόνο που αποδεικνύουν είναι ότι υπήρχε κοινωνική σχέση, κάτι που όχι μόνο δεν το αρνήθηκε, όπως όλοι οι .......
........ υπόλοιποι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση Siemens, αλλά το έχει επανειλημμένα παραδεχτεί η Ντόρα Μπακογιάννη, αφού κατά δήλωση της ιδίας υπήρξαν συμμαθητές με το Μιχάλη Χριστοφοράκο.
Πίσω από αυτές τις κινήσεις πανικού βέβαια κρύβεται και η ενδόμυχη ελπίδα της Ρηγίλλης να εμπλακεί η ίδια η Ντόρα Μπακογιάννη σε κάποια υπόθεση χρηματισμού σχετική με τη Siemens.

Δεν υπάρχουν σχόλια :