Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Αρχηγαντώνη! Σφουγγάρισε το γυναικάδελφο!

Το σημαντικότερο στοιχείο από τα e-mails του μπατζανάκη Σέκερη είναι η διαπίστωση ότι ήταν υπεύθυνος για τις επαφές της Siemens με τον ΟΤΕ. Ο κύκλος έδεσε! Η διαπλοκή στην Ελλάδα επικεντρώνεται στη δράση κυρίως της Siemens και της Intracom με τον ΟΤΕ. Στο πεδίο δράσης τους έτρεξε και το μεγαλύτερο τμήμα του μαύρου χρήματος.
Ο γυναικάδελφος Σέκερης αισθάνεται εξαιρετικά υποχρεωμένος απέναντι στην Siemens και στενά συνδεδεμένος με αυτήν. Από τα e-mails του διακρίνεται η διαρκής σχέση αφοσίωσής του προς την εταιρεία και το κυριότερο πεδίο της δράσης του, στην εταιρεία, που είναι οι επαφές με τον ΟΤΕ. Από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους πελάτες της Siemens. Χρησιμοποιήθηκε άλλωστε πολλές φορές από την μητρική Siemens για να ….. προσεγγίσει τους κατάλληλους εταίρους σε δύσκολες καταστάσεις αναθέσεων …..
Μάλιστα αναγνωρίζεται από την ίδια την εταιρεία αναγνωρίζεται ότι ο μπατζανάκης έχει συμβάλει σημαντικά στη διατήρηση του ηγετικού ρόλου της Siemens στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών. «Ξέρει όλες τις βρωμιές».

Δεν υπάρχουν σχόλια :