Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Nέος γρίφος! Ο Αδιάφθορος Αντώνης, παίζει με τα χέρια του!...!

Αγαπητό Περιοδικό
Σου έχω φρέσκο αποκλειστικό ρεπορτάζ από ΝΝΔ!
Είχε παρατηρηθεί ότι σε όλες τις μεγάλες κομματικές συνάξεις που ακολούθησαν της εκλογής νέου προέδρου, ο Αρχηγός Νέρων ξεχνιόταν και κοιτούσε επίμονα το ταβάνι, όπως στα χρόνια εκείνα που διήνυε την πολιτική έρημο. Είχε μάλιστα συζητηθεί έντονα από διάφορα στελέχη το γεγονός, ότι ενώ ολόκληρο το πλήθος των παρισταμένων είχε τη ματιά του στραμμένη καταπάνω του, εκείνος όλο κάτι παρατηρούσε ψηλά πάνω και συλλογιζόταν.
Στις τελευταίες μεγάλες συνάξεις όμως, συμβαίνει το αντίθετο. Ο Αρχηγός Νέρων κοιτάζει συνεχώς χαμηλά κάτω, κάπου ανάμεσα στο σώμα του και στο τραπέζι τών πάνελ, ενώ τα χέρια του φαίνονται απασχολημένα. Καινούργιος γρίφος για τα στελέχη!
Σε εκτενές ρεπορτάζ που έκανα, βρέθηκε η απάντηση!
Προκειμένου να μην γίνει ευρύτερα γνωστό στον κόσμο της ΝΝΔ το κόλλημα με το ταβάνι, οι συνεργάτες του Αρχηγού Νέρωνα βασάνισαν το μυαλό τους για να βρουν κάτι να τον αποσπάσουν από αυτό και εν τέλει, κάποιος από αυτούς (μάλλον ο ιδιοφυής καπτάν Χρύσανθος) σκέφτηκε να του χαρίσει μία συσκευή Sony SPS για να παίζει. Λέγεται μάλιστα πως αγαπημένο του παιχνίδι είναι ο .......

.......... Pacman, ενώ τα χαμογελάκια που σκάει που και που, όταν κάνει ότι κάνει μπροστά χαμηλά του, προκύπτουν όταν καταφέρνει να αλλάξει πίστα.
Στο μεταξύ, αγαπητό Περιοδικό, η ανάρτησή σου για το "Κίνημα Ταβάνι" που προετοιμάζεται από τα στελέχη της ΝΝΔ, έχει σπείρει ζιζάνια ανησυχίας στους συνεργάτες του Αρχηγού Νέρωνα. Όχι τόσο, διότι θα φανεί γελοίο το θέαμα ένα ολόκληρο Συνέδριο να κοιτάζει την οροφή του ΣΕΦ για παράδειγμα, αλλά κυρίως διότι δεν θα είναι σε θέση να ξεχωρίσουν αν τα στελέχη το κάνουν από συμπαράσταση στο χαρισματικό ηγέτη, ή για λόγους καζούρας και χαβαλέ.
Και άλλο ένα κρίσιμο ερώτημα προκύπτει λοιπόν για το επιτελείο της Ρηγίλλης...
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς από τη θρυλική Μητρόπολη
Ο σεμνός και ταπεινός ρεπόρτερ σου
CK

Δεν υπάρχουν σχόλια :