Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Απάντηση της Ντόρας στο Γιάννη Κεφαλογιάννη: «Δεν ήμουν γυρολόγος, όταν κατέβαινα στην Κρήτη για να κάνω βουλευτή την κόρη σου…»

Το ποιος είναι ο Γιάννης Κεφαλογιάννης το γνωρίζουμε τόσο από το πολιτικό όσο και από το… αστυνομικό και δικαστικό ρεπορτάζ. Έχει καταδικασθεί σε πρώτο και δεύτερο βαθμό για υπόθαλψη χασισεμπόρων, και όμως δεν το βάζει κάτω! Ανακατώνει και διχάζει το Ρέθυμνο, βρίζει και απειλεί, ασκεί αφόρητες πιέσεις στους στρατούς των διορισμένων από τον ίδιο, καθώς, πέραν όλων των άλλων, είναι και ο Άρχοντας των Ρουσφετιών… Είναι επίσης κλασικός "κωλοτούμπας" αφού ειδικεύεται στο να γλείφει εκεί που έφτυνε και τούμπαλιν... Όλοι θυμόμαστε πως ήταν ανάμεσα στους Βαρόνους που έκαναν τον... πρώην καταλληλότερο Κωστάκη αρχηγό της ΝΔ και όταν εκείνος τον απέπεμψε από "άμισθο σύμβουλο" -μετά την καταδίκη του για την υπόθεση με τα χασίσια- έγινε από εκείνους που του έριχναν μετά μανίας λίθους αναθέματος!
Τελευταία τα έχει βάλει με τη Ντόρα Μπακογιάννη, λόγω της στήριξης που παρέχει η ανεξάρτητη βουλευτής στο συνδυασμό του Δημήτρη Γιαννουλάκη, «Μάχη για την Κρήτη» για τις περιφερειακές εκλογές στο νησί. Έβγαλε οχετό μίσους και αθλιοτήτων κατά της πολιτικού που 3 χρόνια πριν, ως Υπουργός Εξωτερικών, καταδέχθηκε να περιοδεύσει στο Ρέθυμνο στηρίζοντας την υποψηφιότητα της κόρης του, Όλγας Κεφαλογιάννη. Όλοι θυμούνται, πως η οριακή τότε εκλογή της Όλγας απέναντι στον Κωστή Σχοινά οφείλεται αποκλειστικά στη στήριξη της Ντόρας και των μητσοτακικών του Ρεθύμνου.
Όμως, η αχαριστία είναι ίδιον των αχυρανθρώπων και των μικρών… Σήμερα, μπαμπάς και θυγατέρα, ξεσπαθώνουν με οργή και μίσος κατά της Ντόρας, που απειλεί να αλώσει το «κάστρο» τους, όπως θεωρούν αλαζονικά το Ρέθυμνο! Την κατηγόρησαν με επίσημες δηλώσεις, ότι δήθεν «ως κορυφαίο στέλεχος των κυβερνήσεων της ΝΔ δεν επισκέφθηκε ποτέ την Κρήτη και το Ρέθυμνο για να εξετάσει τα προβλήματα και να προωθήσει τη λύση τους» και ότι «τώρα περιφέρεται σαν γυρολόγος στα χωριά και τις πόλεις της Κρήτης, επιθυμώντας να στρατολογήσει οπαδούς»!...! Ποιοι; Οι κατεξοχήν γυρολόγοι και πλανόδιοι ρουσφετολόγοι του πιο ακραίου και παλαιοκομματικού πολιτικαντισμού, που έφτασαν στο απίστευτο σημείο παρανομίας να υποθάλπουν εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου!!!
Όμως η Ντόρα –χωρίς να κατρακυλήσει φυσικά στο επίπεδο της απρέπειάς τους…- έδωσε την πρέπουσα και λεβέντικη –σα γνήσια Κρητικιά- απάντηση στο γιατρό και την κορούλα του. Μιλώντας στην τοπική εφημερίδα του Ρεθύμνου, «Κρητική Επιθεώρηση», και ερωτώμενη σχετικά τόνισε:
«Θλίβομαι για το επίπεδο επιχειρηματολογίας του κου Γιάννη Κεφαλογιάννη. Λυπάμαι που για κάποιους λόγους η μνήμη του έχει εξασθενίσει, διαφορετικά θα θυμόταν ότι μόνο την προεκλογική περίοδο του 2007 κατέβηκα δύο φορές στο Ρέθυμνο συναντώντας τοπικούς φορείς και στηρίζοντας την υποψηφιότητα της κόρης του, Όλγας Κεφαλογιάννη. Τον θυμάμαι δε, να με καλωσορίζει ως «τον άνθρωπο που δίνει μάχη για την Κρήτη» και όχι ως «γυρολόγο της πολιτικής». Γυρολόγοι της πολιτικής δεν είναι αυτοί που έμειναν πιστοί στις αρχές και στις αξίες, αυτοί που έβαλαν την πατρίδα πάνω από το μικροκομματικό συμφέρον. Δεν είναι αυτοί που έκαναν εθνικές επιλογές και διεγράφησαν γι’ αυτές. Δεν είναι αυτοί που πιστεύουν ότι το ήθος στην πολιτική είναι αδιαπραγμάτευτη αξία».
Τι είπες τώρα, Ντόρα μου…; Για το Γιατρό η μόνη «αξία» είναι το πολιτικό νταβατζηλίκι με το οποίο επιβάλλεται στους ανύπαρκτης νοημοσύνης φανατικούς οπαδούς του…

Δεν υπάρχουν σχόλια :