Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Ανοιχτή σε μετεκλογικές συνεργασίες η Ντόρα Μπακογιάννη

Θετική στο ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας ,ακόμη και με το ΠΑΣΟΚ, αρκεί να υπάρξει προγραμματική σύγκλιση, εμφανίστηκε η πρώην Υπουργός και Ανεξάρτητη βουλευτής, Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Ράδιο Κρήτη». ...............

.............. Η πρώην Υπουργός τόνισε ότι σε περίπτωση διεξαγωγής εθνικών εκλογών, δεν θα προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση, ενώ χαρακτήρισε ανεύθυνη την κυβέρνηση, σε περίπτωση που κάνει πράξη την προειδοποίηση για την πρόωρη προκήρυξή τους. Παράλληλα, εξαπέλυσε νέα σφοδρή επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση λέγοντας ότι «δεν είναι δυνατόν να λαμβάνει κανείς σοβαρά την υπόσχεση για μείωση του ελλείμματος σε ένα χρόνο».

Η ανεξάρτητη βουλευτής επισήμανε ότι δεν έχει εκλείψει ακόμη ο κίνδυνος της χρεοκοπίας για τη χώρα μας, ενώ αναφορικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής, σημείωσε ότι ο συνδυασμός «Μάχη για την Κρήτη» οραματίζεται μία διαφορετική ανάπτυξη για το νησί.

«Συμπαθώ και τον κ. Αρναουτάκη αλλά και τον κ. Πλακιωτάκη. Αλλά, αύριο ο κ. Αρναουτάκης, αν εκλεγεί, θα είναι το ‘μακρύ χέρι’ της κυβέρνησης ενώ ο κ. Πλακιωτάκης κατέβηκε στις εκλογές για να μαζέψει τα… ‘κομματικά κουκιά’. Ποιόν να εμπιστευτεί ο Κρητικός; Εγώ προτίθεμαι να διεκδικήσω», τόνισε.

Ακόμη, απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να προσέλθει στις κάλπες και να ψηφίσει αλλά και να στείλει, όπως είπε «Μήνυμα δύναμης και ανεξαρτησίας» για την Κρήτη, στηρίζοντας τον συνδυασμό του Δημήτρη Γιαννουλάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :