Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Ο γραφικός Μιχαλολιάκος στέλνει σπίτι του τον Καραμανλή και το παίζει τρελογιατρός. Ο ζουρλομανδύας του λείπει.

Στην οδό της σαμαρικής τρέλας ο Μιχαλολιάκος! Στο σπίτι τους στέλνει Σημίτη και Καραμανλή ο καθαρός νέο-δεξιός Μιχαλολιάκος και βρίσκει ότι η Ντόρα έχει ψυχολογικό πρόβλημα. Τον ψυχάκια τον αρχηγό του μάλλον βλέπει και εμπνέεται στις διαγνώσεις του! Στο πρώτο στάδιο της ψυχασθένειας, ο τρελός συνήθως νομίζει ότι όλοι οι άλλοι είναι τρελοί και μόνο αυτός έχει δίκιο! Άσε που πιστεύει ότι όλοι οι τρελοί βρίσκονται έξω απ’ το μαντρί-τρελάδικο και οι συγκάτοικοί τουχαίρουν άκρας υγείας!...!
Έτσι κατανοούμε καλύτερα το ξέσπασμα του Μιχαλολιάκου. ….. Τί ζητά; Να πάνε όλοι σπίτι τους και να αφήσουν το πεδίο ελεύθερο στους λαϊκούς δεξιούς και γραφικοδεξιούς της Νέας Ρηγίλλης. Ας πάνε και στο μοναστήρι να μας αδειάζουν τη γωνιά. Και ο Καραμανλής και ο Σημίτης. Αφήστε τον Αντώνη και τα κρατικοδίαιτα συμφέροντα να κυβερνήσουν ανενόχλητοι.
Κάποιος πρέπει να πει του γραφικού Μιχαλολιάκου ότι όποτε η Λαϊκή Δεξιά ανέλαβε να κυβερνήσει σε πολύ δύσκολες στιγμές τη χώρα, επήλθε πολύ μεγαλύτερη καταστροφή. Τι τους νοιάζει βέβαια όλους αυτούς τους επικίνδυνους τύπους που τριγυρίζουν τον Μεγάλο Ηγέτη Αντώνη. Αυτή καρέκλες θέλουν και κακό θάνατο! Τζάμπα νομίζατε περιμένουν κουμπάροι και μπατζανάκηδες;
Παρακαλούμε την κατανόησή σας στο δράμα που ζει ο Μιχαλολιάκος!...! Στην φωτογραφία ο Μιχαλολιάκος, ενεργό μέλος του "κινήματος ταβάνι", μιμείται τον αρχηγό του και ψάχνει εμπράκτως βοήθεια από το ταβάνι του ουρανού!...!

Δεν υπάρχουν σχόλια :