Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Καραμανλή …. μην βγεις να …. «μιλήσεις»!

Σε περιμένουν στη γωνία. Περιμένουν να σε κατασπαράξουν. Σε σπρώχνουν να δώσεις συνέντευξη στο ΔΟΛ ή το Mega για να «δικαιώσεις» τον Αρχηγό Αντώνη. Έχουν στήσει το παιχνίδι ο Αντώνης με τους εκδότες. Πιστεύουμε να γνωρίζεις τα κρατικοδίαιτα συμφέροντα που βρίσκονταν και βρίσκονται πίσω από τον Μεγάλο Ηγέτη Αντώνη. Ξέρουμε ότι μας την έφερες και δεν στήριξες τη Ντόρα, αυτό δεν σημαίνει ότι αποποιούμαστε εντελώς της στήριξης που σου παρείχαμε τόσα χρόνια.
Οι επιλογές σου ήταν μεταξύ Χατζηνικολάου και Πρετεντέρη. Τα πρωτοσέλιδα του Χατζηνίκ που σε πίκαραν ήταν στημένα και στα ραντεβού του Μεγαλοηγέτη με τον Ψυχάρη ετέθη το ζήτημα περεταίρω εξευτελισμού της πενταετίας σου. Καθαρό παίγνιο! Πας να τα βάλεις με βρώμικα θηρία και τεράστια κρατικοποιημένα μεγαλοσυμφέροντα που σε έλεγαν Ντόλυ, ποτέ δε σε συμπάθησαν και ποτέ δε σε στήριξαν. Σου έχουν στήσει παγίδα. Για να δικαιώσουν τη στρατηγική των εκκαθαρίσεων στο εσωτερικό του κόμματος που παρέδωσες σε λάθος χέρια. Να ξέρεις ότι ο Αρχηγός Πρόεδρος Αντώνης και οι σύμβουλοί του, πιστεύουν ότι «δεν χρωστούν σε κανένα». Ούτε και σε σένα, αν και τους στήριξες με τους μηχανισμούς του κόμματος. «Οι 800.000 τους έδωσαν εντολή ανανέωσης» και άλλες βλακείες! Την ιστορία της παράταξης δηλαδή έχουν βάλει στο μάτι.
Ό,τι και να πεις αυτή τη στιγμή θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Και μην ξεχνάς. Απέναντί σου βρίσκεται η διαπλοκή και η διαπλοκή στηρίζει Σαμαρά και παρέχει ασυλία σε όλες τις «αμαρτίες» του παρελθόντος και του παρόντος «σκοτεινού» βίου του. Θα υπάρχει κάποιος σπουδαίος λόγος, έτσι; Ακόμα και εσύ δεσμεύεσαι απέναντι στον Αντώνη. Κάτι παίζει με τις μίζες στα κομματικά ταμεία, έτσι δεν είναι; Μάλλον αυτές οι μίζες έχουν μεγάλη ιστορία! Και ο Αντώνης "ξέρει όλες τις βρωμιές"! Μια λάθος κίνησή σου πάντως αυτή τη στιγμή τα τινάζει όλα στον αέρα και σου κάνει μεγάλη ζημιά, ενώ δίνεις επιχειρήματα και αφορμές στον Μεγαλοηγέτη για διώξεις, διαγραφές και εκκαθαρίσεις. Μην του δώσεις τέτοια ευκαιρία!

Δεν υπάρχουν σχόλια :