Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Πρόγνωση καιρού για 29/12/2009 και 30/12/2009

Από ΑΝΤ1

29/12

Την Τρίτη αναμένονται ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και νότια. Αναλυτικά:

  • Στη Μακεδονία και στη Θράκη αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Πιθανότητα ασθενών βροχών στη δυτική Μακεδονία. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
  • Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στην δυτική Στερεά και στην δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές και βελτίωση προς το βράδυ. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα είναι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
  • Στην Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται... παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
  • Στις Κυκλάδες και στη Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Πιθανότητα βροχής στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
  • Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
  • Στην Αττική αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι δυτικών διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
  • Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού για 30/12/2009

Την Τετάρτη ο καιρός αναμένεται βελτιωμένος με λίγες νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Ομίχλες τη νύχτα και νωρίς το πρωί κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ ενισχυμένοι από το βράδυ στα 5 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει βαθμιαία άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :