Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Τι υποκρύπτει η κόντρα Μπόμπολα-Γιωργάκη;

Η περίεργη ιστορία-"φάρσα" (;) με τα λάπτοπ-δωράκια σε Υπουργούς της Κυβέρνησης Παπανδρέου, οι διαψεύσεις από πλευράς ΠΑΣΟΚ και η επιμονή του "Πρώτου Θέματος" φέρνουν στο προσκήνιο μια υποβόσκουσα "κόντρα" ανάμεσα στο μεγαλοεργολάβο Μπόμπολα και το Γιώργο Παπανδρέου...
Παράξενα πράγματα, θα σκεφτεί κανείς, αν λάβουμε υπ' όψιν πόσο δυνατά
το "Πρώτο Θέμα" υποστήριξε το ΠΑΣΟΚ στην πορεία του προς την εξουσία, πολεμώντας ταυτόχρονα λυσσαλέα τη ΝΔ ως κυβέρνηση.
Μάλιστα η δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, κ. Πεταλωτή για το θέμα υπήρξε αρκετά σκληρή σε βάρος της εφημερίδας: "Η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» με την ανακοίνωσή της επιμένει στην αθλιότητα με το κατασκευασμένο παραπλανητικό δημοσίευμα - προϊόν φάρσας. Και μόνον το γεγονός ότι, οι «Υπουργοί» αντικαταστάθηκαν τώρα από «συνεργάτες» και «περιβάλλοντα», επιβεβαιώνει ότι, το δημοσίευμα είναι ψευδές και συκοφαντικό.
Μετά την άμεση αντίδραση Υπουργών που εθίγοντο και της Κυβέρνησης δια του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, όλοι έχουν αντιληφθεί τι έχει συμβεί και ποια είναι η αλήθεια.
Αλλά για τους συγκεκριμένους, το θράσος δεν έχει όρια"
Το ερώτημα είναι τι κρύβεται πίσω από τις "πιέσεις" που ασκούν οι διάφοροι "νταβατζήδες" στο Γιωργάκη... Είναι απλώς "προειδοποιητικές" βολές -για να κατοχυρώσουν την... εξόφληση των προεκλογικών "γραμματίων"- ή πρόκειται περί "ανίερης συμμαχίας" του βαθέος ΠΑΣΟΚ με ισχυρούς εξωθεσμικούς παράγοντες με κοινό στόχο το σημερινό Πρωθυπουργό και την περί αυτόν ομάδα εξουσίας; Ο χρόνος θα δείξει...

Δεν υπάρχουν σχόλια :