Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Καλόγερος έγινε ο διεθνής διαιτητήςΤομ Χένινγκ Έβρεμπο

Ο 43χρονος ρέφερι Τομ Χένινγκ Έβρεμπο, ο διεθνής διαιτητής της FIFA, αποφάσισε να εγκαταλείψει την ενεργό δράση και να αφοσιωθεί στην κήρυξη του έργου του Θεού, παίρνοντας μέρος σε ιεραποστολές.

Βασικός λόγος που τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση, είναι κάποιες κακές διαιτησίες που σημάδεψαν την καριέρα του, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται από τύψεις και να καταδιώκεται από ερινύες, όπως χαρακτηριστικά παραδέχεται και ο ίδιος μια και δεν κατάφερε να βρει λύση στο πρόβλημά του, στην ψυχολογία!
«Θέλω να κάνω κάτι τέτοιο. Ζητώ δημόσια συγγνώμη για την .... Τσέλσι, τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον κόσμο. Θα γίνω ιεραπόστολος. Επιχείρησα να βρω κάποια εξήγηση στα κείμενα του Φρόιντ ή κάποιου άλλου ψυχολόγου, αλλά δεν τα κατάφερα.

»Έχω ζήσει κάτι σαν κόλαση, αφού κάθε μέρα νιώθω ότι με κυνηγούν ο Ντρογκμπά, ο Μπάλακ και ο Εσιέν. Δεν μπορώ να ζήσω έτσι.

»Το λάθος μου είχε πολλές συνέπειες, επειδή η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το Champions League, το Σουπερ Καπ Ευρώπης και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων», τονίζει χαρακτηριστικά αναφορικά με τον περυσινό επεισοδιακό ημιτελικό του Champions League, ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μπαρτσελόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :