Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Οχι πια σεξ, μόνο φίλοι ...

της Νατάσας Μπαστέα
Ενα καλοκαίρι επίμονων εκλογικών αναμετρήσεων και επίφοβων φορολογικών δηλώσεων. Στο ένα χέρι η ταυτότητα, στο άλλο το Ε9. Καλή ψήφο κι ας είναι η τελευταία για φέτος!
Daddy Cool Το... 


πανάρχαιο φιλοσοφικό δίλημμα «ροκάς ή καρεκλάς» επανέφερε στις υπαρξιακές αναζητήσεις της σήμερον ο Κωστής Αϊβαλιώτης του ΛΑΟΣ: «Οταν στο σχολείο ρωτούσαν “ροκάς ή καρεκλάς”, όλοι απαντούσαν ροκάς για να φαίνονται cool. Ακόμα και οι καρεκλάδες. Το ίδιο σήμερα με το Μνημόνιο. Ολοι δηλώνουν αντιμνημονιακοί».

Euro 2012 O connοisseur Μανώλης Μαυρομμάτης της ΝΔ: «Ο Σαμαράς είναι σαν τον Χαριστέα. Ο Τσίπρας είναι πιο ευέλικτος».

Ο Ρεχάγκελ τι κάνει; «Η Εθνική στο παιχνίδι με την Τσεχία έχασε από τα λάθη της άμυνας», παρατήρησε ως άλλος Αλέφαντος ο Κώστας Καρτάλης του ΠΑΣΟΚ. «Γι’ αυτό είναι σημαντική η βιωσιμότητα της επόμενης κυβέρνησης».

Κυριακή του Πάσχα και πάλι «Εάν δεν ανακεφαλαιοποιηθεί η ΑΤΕ, επειδή το 70% των εγγυήσεων είναι σε αγροτική γη, θα μας την πάρουν. Θα μας πάρουν και τα αρνιά», Πάνος Καμμένος.

Καλωσόρισες έρωτα «Εχει έρωτα ο Βαγγέλης Βενιζέλος με τον ΣΥΡΙΖΑ», διαπιστώνει ο Αλέξης Τσίπρας. «Ολο εναντίον μας μιλάει και όλο μαζί μάς θέλει».

Για σεξ ούτε λόγος «Δεν μπορούν πάλι κάποιοι να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά», αντέταξε ο Βενιζέλος, «και κάποιοι ωραίοι και αλώβητοι στην πολιτική παρθενία τους να κάνουν κριτική».

Στο τσαρδί του ο Κουταλιανός «Θα φάω σίδερα για να φέρω επενδύσεις στην Ελλάδα», Αντώνης Σαμαράς.

Ζίγκμουντ, πάρε θέση «Να κοιταχτούμε ως λαός στον καθρέφτη», μας παρακινεί από το ντιβάνι του ψυχαναλυτή ο Γιάννης Δραγασάκης. «Το πρώτο διάταγμα για το Κτηματολόγιο εκδόθηκε το 1831 επί Καποδίστρια. Και ακόμα...».

Κι εσύ εδώ, Κοπέρνικε; «Οταν ο Ηλιος βγει από την Κόρινθο και όχι από τον Υμηττό τότε θα μας διώξουν από την ευρωζώνη», Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ακόμα ένα ποτηράκι «Τι είχαν πιει αυτοί που μας ψήφισαν, κρασάκι ή μυτιληνιό ούζο και ζαλίστηκαν;», αναρωτήθηκε ο Μανούσος Ντουκάκης του ΛΑΟΣ.

Κι ένας καφές με δυσκολία «Κυβέρνηση μπορεί να μη γίνει, αλλά δεν πρέπει να κάνουμε έστω μια συνάντηση;», ρωτούσε ο Σπύρος Λυκούδης της ΔΗΜΑΡ. «Συνάντηση να συζητήσουμε για την οικουμενική;», ζήτησε διευκρινίσεις ο Κώστας Πουλάκης του ΣΥΡΙΖΑ. «Ε, γιατί; Για να πιούμε καφέ;».

Ο Ηρόδοτος τι λέει για όλα αυτά; Αντ’ αυτού Προκόπης Παυλόπουλος, επονομαζόμενος και Βούδας: «Ο πραγματικός νικητής αυτών των εκλογών θα είναι η Ιστορία.

Πηγή : ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :