Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Εντός του 2012 το Κόμμα ΓΟΥΛΙ ... !

Επειδή θεωρω πολυ πιθανή τη διενέργεια νέων εκλογών εντός του 2012 φτιαχνω κι εγω ένα κόμμα που το ονομάζω ΓΟΥΛΙ. Και σας ανακοινωνω το προγραμμα του απο τώρα. 
1. Ο μισθός στο Δημόσιο παει στα 1800 ευρω συν επιδόματα.
2. Όλες οι συντάξεις ...


αποκαθιστανται. Κατώτερη σύνταξη κι επίδομα ανεργίας στα 1200 ευρω. 
3. Όλοι οι νέοι εισέρχονται στα πανεπιστήμια ελεύθερα κι οι σπουδές τους επιδοτούνται μεχρι της ηλικίας των 28 ετών. Θεσμοθετειται επίδομα φραπέ, ταβλιου και Μαλμπορο κατα προτίμηση lights για όλους. 
4. Απο τα 28 όλοι δικαιούνται να διορισθουν στο Δημόσιο 
5. Απο τα 50 όλοι δικαιούνται να βγουν στην σύνταξη. 
6. Επιβάλλεται ο κοινωνικός τουρισμός ανα την Ελλάδα και τον κόσμο. Προβλέπεται η απαραίτητη συμμετοχή ξενοδοχείων μετα σπα. 
7. Οι καλοί μετανάστες μένουν στην Ελλάδα κι αναλαμβάνουν όλες τις αγροτικές και χειρωνακτικες εργασίες με έξοδα του δημοσίου για να μπορει ελεύθερα ο έλληνας να απολαμβάνει τον φραπέ και την πρεφα του. Οι κακοί μετανάστες απελαύνονται 
8. Οι μεταναστριες μένουν στην Ελλάδα. Οι άσχημες θα γίνουν υπηρετριες οι όμορφες θα προσφέρουν, με έξοδα του κράτους, τις ερωτικες τους υπηρεσίες στους κουρασμένους απο την πρεφα και το φραπεδορουφηγμα Έλληνες. 
Όλα αύτα θα γίνουν χάρις στο πλήρες οικονομικό προγραμμα που εχω εκπονήσει αλλα δεν σας αποκαλυπτω για να μην το κλέψουν οι εχθροί μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :