Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Τι ρόλο θα αναλάβει η Γεωργία Σαμαρά;


Ένα από τα "προβλήματα" που έχουν να αντιμετωπίσουν οι γραμματείς και στρατηγοί της Ρηγίλλης είναι ο τρόπος που θα συμμετάσχει η Γεωργία Σαμαρά στις διάφορες εκδηλώσεις της Νέας Δημοκρατίας. 
Πέφτουν προτάσεις για αυτόνομες εκδηλώσεις με επίκεντρο τη Γεωργία αλλά και εκδηλώσεις με το πρόσχημα της πρόσκλησης, κάτι σαν guest star. 
Η Γεωργία Σαμαρά δεν είναι τυχαία. Είναι η ...
κόρη του μεγαλοεπιχειρηματία Άκη Κρητικού, της βιομηχανίας Κύκνος. Κέτσαπ, κονσέρβες και λοιπά. Θεωρείται belle femme της καλής κοινωνίας και δεν συνιστάται να ξεπέσει σε γεύματα, εξόδους και αγροτικού τύπου θεάματα, τύπου Νατάσας Καραμανλή. 
Εξάλλου η Νατάσα ήταν λαϊκής καταγωγής. Η Γεωργία υπάγεται στην αριστοκρατία και αντίστοιχο περιεχόμενο θα πρέπει να έχουν και οι εκδηλώσεις στις οποίες θα «πρωταγωνιστεί». 
Πάνω σε αυτό το πνεύμα στηρίχτηκε η απόφαση ακύρωσης της προγραμματισμένης εκδήλωσης, πριν δύο βδομάδες, στην οποία είχαν κληθεί από την κ. Σαμαρά, οι σύζυγοι των βουλευτών της ΝΔ. 
Αρχικά θεωρήθηκε ότι ήταν εκδήλωση που αντέγραφε τη Νατάσσα, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στην ίδια τη Γεωργία και κατά δεύτερο λόγο δεν είχε χαρακτήρα high society, όπως αρμόζει στην περίπτωση της κόρης ενός μεγαλοβιομήχανου τοματοπολτού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :