Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Παναγιώτης Βρυώνης .... Όλα εδώ ξεπληρώνονται!

Ξέρουμε πολύ καλά ότι ο Παπανδρέου υπολογίζει και εκτιμά τις νέες τεχνολογίες και τους bloggers. Έχει ο ίδιος διατελέσει blogger και έχει πάθος με τα γκατζετάκια και τα διάφορα ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Αφιερώνει αρκετές ώρες ημερησίως για να εξοικειωθεί με τα νέα τεχνολογικά μαραφέτια και για σέρφινγκ στο διαδίκτυο. Βοηθό του σε όλες αυτές τις ιδιαίτερες κλίσεις του, έχει χρήσει τον Παναγιώτη Βρυώνη. Ο Παναγιώτης, το 2007 ανέλαβε επίσημα σύμβουλος σε θέματα επικοινωνίας μέσω internet του Παπανδρέου. Γνωστότερος παλιότερα από το δικό του vrypan/net και το monitor που αυτό διέθετε. Το monitor του vrypan ήταν ο γνωστότερος aggregator πριν από τέσσερα χρόνια. Ο Γιωργάκης εκτίμησε την «προσφορά» του στα νέα μέσα επικοινωνίας και τον έκαμε σύμβουλό του! Ο Γιώργος συνυπολόγισε και την τεράστια εκτίμηση που έχει ο Παναγιώτης σε οτιδήποτε χαρακτηρίζεται ως open source, ανοιχτός κώδικας μια και είναι ένας από τους χαρακτηριστικούς linuxάκηδες του ελληνικού διαδικτύου.

Ήρθε η μέρα που ο Παναγιώτης Βρυώνης τιμάται ακόμα περισσότερο για την «προσφορά» του και την «υπακοή» που έχει δείξει προσωπικά στον Γ. Παπανδρέου. Όλα εδώ ξεπληρώνονται. Στην Ελλάδα υπάρχουν πολύ καλύτεροι bloggers από τον Βρυώνη αλλά λίγοι έχουν υπηρετήσει τυφλά τον πρόεδρο Γιώργο, ακόμα και με αναρτήσεις όπως το περίφημο «χάσαμε» μετά τις εκλογές του 2007.
Έτσι διορίστηκε στο Δ.Σ. του ΟΠΑΠ. Καλά λεφτά! Μια χαρά! Ακόμα ένας μισθός δεν είναι άσχημα!
Η επιλογή του έγινε και πάλι με πολιτικά, κομματικά και φιλικά κριτήρια. Όπως έχει γίνει με την αποτυχημένη επιλογή μέσω βιογραφικών. Το Πασόκ επιστρέφει στο μέλλον του. Στα δικά του παιδιά και στα τυφλά του όργανα. Και περιέργως, άνθρωπος δε μιλά! Εάν αντίστοιχο γεγονός συνέβαινε με τον Καραμανλή, δεν θα υπήρχε περίπτωση να σταθεί τέτοιος διορισμός, χωρίς να γίνουν πλήθος επερωτήσεων στη Βουλή. Εντύπωση προκαλεί η στάση που κρατούν τα περισσότερα σαμαρικά blogs (όπως taxalia) που επιβραβεύουν και συμφωνούν απόλυτα με τον συγκεκριμένο "χρυσό" διορισμό, όταν μέχρι πριν λίγους μήνες, οι περισσότεροι bloggers της ΝΔ, κατήγγειλαν με θάρρος τις (πράγματι) λαϊκίστικες και εξωφρενικές επερωτήσεις Καρχιμάκη και Ρόβλια για τα «γαλάζια παιδιά». Ο Ρόβλιας είναι ήδη πεσόντας στον βωμό των πασοκικών σκανδάλων . Μην ξεχνάμε ότι οι διορισμοί επί ΝΔ, υπήρξαν αντικείμενο βαρύτατων και προσβλητικών άρθρων και παρεμβάσεων ΜΜΕ που ελέγχονταν από το Πασόκ και θλιβερών επερωτήσεων στη Βουλή. Μια και φτάσαμε στο σημείο όλοι οι διορισμοί να θεωρούνται βολέματα «γαλάζιων παιδιών»!...!

Δεν υπάρχουν σχόλια :