Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Amber Alert: Πού είναι ο... Αντωνάκης;

Θα μπορούσε να σημάνει συναγερμός "Amber Alert" για την αναζήτηση του... εξαφανισμένου αρχηγού της ΝΔ! Η επικαιρότητα βρίθει καυτών γεγονότων, η Κυβέρνηση πελαγοδρομεί στην Οικονομία, ο Χρυσοχοΐδης τα έχει βρει σκούρα με τους "ράμπο" της αστυνομίας και τις νέες "ζαρτινιέρες", ακόμη και... ο χρόνος άλλαξε, αλλά... ο Αντωνάκης άφαντος, αμίλητος, ακούνητος! Τόση φασαρία, τόση συνομωσία, τόση καμαρίλα για να γίνει αρχηγός και όμως... έχει "ξεθωριάσει" προτού καν αναλάβει καθήκοντα.
Κάποιοι λένε, ότι "ράβει και ξηλώνει" για να χτίσει τον κομματικό μηχανισμό στα μέτρα του, βάζοντας από όλες τις πόρτες -μπρος και πίσω...- τα "ορφανά" της ΠΟΛ.ΑΝ. Ε, ακόμη και αν αυτό είναι αλήθεια, πόσες... ώρες το 24ωρο χρειάζεται για να διορίσει πέντε γραμματείς και άλλους τόσους φαρισαίους; Το χρέος του ως αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης πού το βάζει; Έχει αφήσει όλο το γήπεδο στα μικρότερα κόμματα, και κυρίως το ΛΑΟΣ, που κάνουν πάρτυ λόγω της ανυπαρξίας του νέου Ρηγιλλάρχη!
Καλά να πάθουν εκεί στη "γαλάζια" παράταξη! Ενώ το "βιογραφικό" του Σφουγγαράκη ήταν το άκρον άωτον της αποτυχίας, εκείνοι τον ήθελαν σώνει και καλά αρχηγό!
Θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε πώς κάνεις ένα μεγάλο κόμμα εξουσίας... απόκομμα στα "μέτρα" σου, πρόεδρε Αντώνη...

Δεν υπάρχουν σχόλια :