Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Σε όλες τις δημοσκοπήσεις του Πειραιά, πρώτος ο Φαήλος. Άντε ρε και υπουργός!

Πρώτος και μακράν ο Φαήλος σε όλες τις δημοσκοπήσεις
Από τον Φαήλο ζητείται το επόμενο διάστημα να χαμηλώσει τους τόνους. 
Θεωρείται απαραίτητος στην στρατηγική της Σαμαρικής ΝΔ, μια και φέρνει ψήφους από την Ακροδεξιά, χώρος που θεωρείται ζωτικής σημασίας για τη Νέα ΝΔ. 
Στην στρατηγική της ΝΔ η Λαϊκή και η Άκρα Δεξιά έχουν τοποθετηθεί σε εντελώς διαφορετικές βάσεις. 
Το προφίλ των ψηφοφόρων, αυτών των 


τάσεων, είναι τελείως διαφορετικό. 
Εξάλλου η Λαϊκή Δεξιά ακολουθούσε σχεδόν πάντα τη Νέα Δημοκρατία, ενώ η Άκρα (γνήσια και καθαρή) έβρισκε πάντα λόγους για να τοποθετηθεί εκλογικά είτε σε κόμματα διαμαρτυρίας, είτε σε παρασκηνιακές μειοψηφίες.
Οι Σύμβουλοι της Συγγρού διαβεβαιώνουν τον Φαήλο για την εκτίμηση που έχουν στο πρόσωπό του και για το πόσο απαραίτητος είναι. Τον διαβεβαιώνουν επίσης ότι είναι σίγουρη η είσοδός του στην Βουλή και συζητείται και η τοποθέτησή του σε κάποιο υφυπουργείο «εθνικού» χαρτοφυλακίου.
Στις δημοσκοπήσεις μάλιστα θερίζει και βρίσκεται μακράν τον συνυποψηφίων του στον Πειραιά, γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα το επιτελείο του Αρχηγού Αντώνη. 
Βλέπουν ότι η τακτική του κερδίζει τους διαμαρτυρόμενους και αγανακτισμένους δεξιούς μια και έχει καταφέρει να τους πείσει ότι «ποτέ δεν ήταν μέλος της ΝΔ», άρα βρίσκεται εκτός πολιτικών ευθυνών και κομματικών παιχνιδιών! 
Περιττό να σας πούμε ότι στους δεξιούς αγανακτισμένους είναι ήδη σύμβολο και ήρωας κάποιας εθνεγερσίας, απαραίτητης για να μετ-εξελιχθεί η χώρα και να περάσει σε νέες «Εθνικές Κατακτήσεις»… 
Εμείς, οι Βενιζελικοί, θα λέγαμε σε νέες εθνικές καταστροφές, αν δούμε λιγάκι τι έχει συμβεί σε αντίστοιχες περιπτώσεις στην ελληνική ιστορία.-

Δεν υπάρχουν σχόλια :