Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Σαμαράς στηρίζει Χρυσοχοΐδη. Λόγω Πρεσβείας!

Οι εταίροι

Τα κόλπα που παίχτηκαν στις εσωκομματικές εκλογές ΝΔ, πάνε να παίξουν τώρα και στο ΠΑΣΟΚ. 
Τότε που "έπεφταν" τα συστήματα και έτρεχαν λεωφορεία από το ένα σημείο στο άλλο με ψηφοφόρους της ΠΟΛΑΝ και του ΠΑΣΟΚ! 
Μέχρι σήμερα δεν έχουμε μάθει πόσοι πραγματικά ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές ΝΔ και γιατί «έπεφταν» τα συστήματα. 
Για κάποιους λόγους φυσικά τα ντόπια και υπερατλαντικά συμφέροντα ανέσυραν τον "δικό τους άνθρωπο" Σαμαρά από την πολιτική έρημο και αφάνεια. Μη νομίζετε ότι τον λυπήθηκαν που κοίταζε όλη μέρα το ταβάνι ή ότι 


θεώρησαν απαραίτητες τις "ικανότητές" του. Τα συμφέροντα δεν έχουν συναισθηματικά κωλύματα. Έχουν πάντα βαθύτερους και ουσιαστικότερους λόγους για να ξυπνήσουν σκελετούς και φαντάσματα του παρελθόντος! 
Από διάφορες "επίσημες" πηγές της ΝΔ, μαθαίνουμε ότι ψήφισαν από 850.000 έως 950.000 (το νούμερο μεταβάλλεται ανάλογα με την πηγή προέλευσης), ενώ η αλήθεια είναι ότι δεν ψήφισαν πάνω από 450.000! Οπότε βάσει λογικής τα συστήματα «έπεφταν» για να χώνουν μέσα ψηφοδέλτια και να εξαχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Είναι φανερό ότι ο Χρυσοχοΐδης έχει μεγάλες συμπάθειες πέραν του Ατλαντικού και στο State. Η χαρά δηλαδή του Σαμαρά που είναι όργανο αμερικάνικων συμφερόντων και υπηρεσιών.
Έχουμε να δούμε πολλά επεισόδια στην προσπάθεια του Αντώνη Σαμαρά να κερδίσει ο Χρυσοχοΐδης την κούρσα. Ήδη αν δείτε τα έντυπα της Συγγρού-Market, τις δεξιές εφημερίδες, θα αντιληφθείτε ότι ο Χρυσοχοΐδης βρίσκεται στο απυρόβλητο και έχει πλήρως στοχοποιηθεί ο Βενιζέλος, που ήδη θεωρείται υπεύθυνος για την καταστροφή του τόπου.
Οι παράγοντες του Βενιζέλου πρέπει να προσέξουν πολύ γιατί, την ημέρα των εκλογών, τους ετοιμάζουν μεγάλα χουνέρια τα συνεταιράκια Χρυσοχοΐδης και Σαμαράς .

Δεν υπάρχουν σχόλια :