Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Ο Αντώνης Σαμαράς από τα καταφύγια της Μόσχας πετάχτηκε μια βόλτα στο διάστημα!

Κάτι που κρύβουν επιμελώς οι Ρωσικές Μυστικές Υπηρεσίες και η KGB! Επί τη ευκαιρία της συνάντησης του Σαμαρά με τον Βλαδίμηρο Πούτιν σε πυρηνικό καταφύγιο, ο Αντώνης ζήτησε μια ...


χάρη από τον Μεγάλο Ηγέτη της Νέας Ρωσίας! Να πάει μια βόλτα στο διάστημα για να συσφίξει τις σχέσεις του με τους Εξωγήινους!. Κάτι που ήταν ένα παιδικό του όνειρο και ως συνήθως ο Αντώνης δεν αφήνει τις ευκαιρίες να πιέσουν κάτω. Εξωγήινοι είναι αυτοί, ας τους δώσει μια ευκαιρία!
Η επιτυχία του Αντώνη Σαμαρά να δώσει μια ευκαιρία στους εξωγήινους να τον γνωρίσουν έρχεται μετά από τα επιτυχημένα και εποικοδομητικά ταξίδια στο Ισραήλ και την Ρωσία και όλα μαζί επιβεβαιώνουν ότι ο Σαμαράς κινείται με μεθοδικότητα.
Η επίσκεψη στο Ισραήλ, η επίσκεψη στην Ρωσία, η προσπάθεια να επικοινωνήσει με τους εξωγήινους και χίλια δυο άλλα που δεν διαφημίζονται, αλλά που συνιστούν οργανωμένη και μεθοδική εξωτερική και οικονομική πολιτική, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.
Αφήστε λοιπόν τους άλλους να ταξιδεύουν στην Κόστα Ρίκα και στη Χαϊβάν, για να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα.
Ο Σαμαράς αποδεικνύει καθημερινά, ότι η πρωθυπουργία του δεν θα είναι μια από τα ίδια, ούτε μια ακόμη πολιτική διαχείριση της καθημερινότητας.

[αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον οι ιστορικές φωτογραφίες με τη βόλτα του Αντώνη στο διάστημα και στο υπερπέραν]

Δεν υπάρχουν σχόλια :