Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Ανέκδοτο είναι το οικονομικό επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά

Πάνω κάτω ξέρουμε τώρα, ποιοι θα είναι οι Χάρι Πότερ της ελληνικής μαγικής οικονομίας επί Σαμαρά και κυβέρνησης ΝΔ. Στα όνειρά τους βέβαια, αλλά τι να κάνουμε. Όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο, ακόμη και να ...


ονειρεύονται «κυβερνήσεις»! Αφού είναι τόσο εύπιστοι και έχουν πιστέψει τις εταιρείες δημοσκοπήσεων που οι ίδιοι πληρώνουν, τότε θα βρεθούν προ πολλών εκπλήξεων.
Το υπουργείο Οικονομικών πάντως αναλαμβάνουν και έχουν ράψει και τα σχετικά κουστούμια ο «φίλος του Αντώνη Σαμαρά» Γ. Μουρμούρας (είναι ήδη υφυπουργός - φάντασμα στην συγκυβέρνηση Παπαδήμου) και ο Χ. Σταϊκούρας που είναι ανεβασμένος τελευταία, έναντι του αλαζόνα «Ναπολέοντα» Μηταράκη (ο οποίος απουσιάζει από τις τελευταίες συναντήσεις με απεσταλμένους της Ευρώπης!). 
Ο Μηταράκης θεωρείται υπεύθυνος για τις προτάσεις που έχουν προκαλέσει πρόβλημα στη ΝΔ και έχουν εξαγγελθεί στο Ζάππειο 1 και Ζάππειο 2. 
 Πρέπει βέβαια να τονιστεί ότι το υπουργείο μάλλον θα πάρει ο ίδιος ο Αντώνης και οι παραπάνω θα είναι Υφυπουργοί. Υπεράνω βέβαια αυτών θα ίπταται ο Χρύσανθος Λαζαρίδης ο οποίος και θα κανονίζει τα πάντα και θα κυβερνά «αντ’ αυτού» το Υπουργείο.
Συμπέρασμα: Ο σώσων εαυτώ σωθήτω!

Δεν υπάρχουν σχόλια :