Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Άρχισαν τα όργανα στις πίτες της Λαϊκής Δεξιάς

Ο Γιάννης Μανώλης απειλεί ότι μπορεί να μην κατέβει στις εκλογές εάν ο Σαμαράς υποχωρήσει και εγκαταλείψει τον αντιμνημονιακό αγώνα. Πλάκα κάνει βέβαια γιατί στις πίτες που πάει ανά ...




την Β’ Αθηνών, κάθε άλλο πάρα δείχνει ότι θέλει να εγκαταλείψει την κούρσα!
Ο Γιάννης Μανώλης θεωρεί τον εαυτό του Ηγέτη τη Λαϊκής Δεξιάς. Δεν περίμενε όμως ότι θα του τη βγουν και κάποιοι άλλοι καθοδόν προς τις εκλογές. Και δεν εννοούμε μόνο τον Πάνο Καμμένο. 
Τελευταία στις πίτες που κόβουν ανά την Β’ Αθήνας οι Λαϊκοδεξιοί, έχουν εντρυφήσει σε κηρύγματα κατά της Τρόικας και των Γερμανών και κάποιοι, που μέχρι πρότινος το έπαιζαν κεντρώοι και φιλελεύθεροι!
Αυτούς ο Μανώλης τους θεωρεί παρείσακτους, στον αγώνα κατά της χούντας του μνημονίου. Το έλα να δεις γίνεται όταν βρίσκονται στην ίδια πίτα, σκληροί αντιμνημονιακοί και σκληροπυρηνικοί σαμαρικοί. Τότε βγαίνουν τα μαχαίρια. 
Ο ανταγωνισμός για τις πρώτες θέσεις στη Β’ Αθηνών έχει σπάσει τα νεύρα των υποψηφίων και δεν το κρύβουν. Τσακώνονται μπροστά στον κόσμο και σπρώχνουν ο ένας τον άλλο, σαν μικρά παιδιά, με τους φανατικούς δεξιούς οπαδούς να κοιτάζουν εμβρόντητοι … το ταβάνι!

Δεν υπάρχουν σχόλια :